0 oy
1,361 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,104 puan) tarafından

Gelsun mu sorulaaaar :P

Kızlar çekingen, utangaç bir yapınız mi var yoksa serseri serbest stilimisiniz :D girişkenmisiniz ?
Mesela ben tanımadığım bir ortama gireyim. 5 dakika ınsanların kişiliğini denetlerim ondan sonra hemen kaynaşırım, konuşkanımdir, bodoslama dalarım muhabbete çekinmem. Mesela bir arkadaşım var oda çok utangaçtır çekingen bir yapıya sahiptir kolay kolay arkadaş ortamına giremez ve bu durumdan çok rahatsız keşke bende atılgan biri olsam diyor. Sizler nasılsınız bu konuda :angel: çekingen mi, serseri serbest stilimi :D

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Asla herkesle konuşup samimi olmam yapi da yok.. Utangaç çekingen demeyelimde bir ortamda çok agırımdır haha kikiri yapmam.. ama senle yaparim :D ahahha :*.. Herşeyide soyler konuşurum lafimida esirgemem içimizde kalsın patliyakmi soyliyek karşimizdaki patlasın :D
(2,104 puan) tarafından
Evet benle yaparsın ❤ içimizde kalıp gaz yapacağına dışarı çıkarıp patlatalım:D
tarafından
Eyy :D manyaggg
-Reklam-
0 oy
(518 puan) tarafından

Kesinlikle serseri serbest stilim :D ben bekarligimdada öyleydim sıcak kanlıyımdır soguk değilim. Ama tabi kisiden kişiye değişir tavrim beni dışardan gören kendini begenmis ( ki begenmem) havali sanır taniyincada cok sever :)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 320 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde gulden87 (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
19 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 1istanbul__masali (4,846 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 960 göst.
26 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 668 göst.
3 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Esma65 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,834 soru

24,064,762 cevap

330,306 kullanıcı

...