0 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (346 puan) tarafından
sprial taktırmak istiyordum fakat kayıyor diyorlar 

sizce en iyi yöntem hangisi iğne asla istemiyorum maf etti o iğneler beniii 

bide özelde sprial takmak nekadar

3 Cevaplar

0 oy
(9,076 puan) tarafından

Spiral dikkat edersen güzel bir korunma yöntemi aslında. Benim sağlık ocağındaki ebem en iyi ve en sağlıklı korunma yöntemi prezervatif ve geri çekilme ikisi birlikte geri. Bir sürü de ücretsiz prezervatif verdi :D

(113 puan) tarafından
Bencede en saglami prezervatif :)
(937 puan) tarafından
Sağlık ocağınınkiler çok kalitesiz hiç denemeyin canım onlarla kaç kere patladı bizde Allah'tan geri cekilmisti yoksa on kere hamile kalırsın onlael
(113 puan) tarafından
Ben saglik ocagindan almiyorum eczaneden aliyor esim yada trendyoldan
(9,076 puan) tarafından
Hiç kullanmadık zaten onları ya. Prezervatiften korkuyorum ben. Hiç kullanamadık daha.
(113 puan) tarafından
Korkma canim en iyisi bence
(9,076 puan) tarafından
İki paşa annesi. Benim de bir oğlum var bi tane daha olacak inşallah. 39 haftalık hamileyim. İsim bulamadık :) çocukların isimlerini öğrenebilir miyim
(113 puan) tarafından
Buyugu Yusuf Ayaz kucugu Abdullah Aras :) Saglikla kucagina alirsin insallah canim
(9,076 puan) tarafından
Yusuf ismini çok seviyorum aslında :) amin inşallah canım. Son günlerimiz bakalım.
(113 puan) tarafından
Yusuf esiminde ismi hep hayaliymis ismini oglu olursa ona vermek oldu ismini koydu ona :)
(9,076 puan) tarafından
Karakterleri nasıl peki eşinle adı Yusuf olan oğlunun. Oğlun akıllı uslu mu. Yaramaz mı
(113 puan) tarafından
Oglum uslu akilli nazik kibar bir cocuk eşimde cok inat var sadece inadi babasindan almis sanirim inadi tutarsa o zmn cok pis bir cocuk olabiliyor :)
(9,076 puan) tarafından
Eşime bir kabul ettirme propagandası uygulayaym. Eşim aslan koymak istiyo.
(113 puan) tarafından
Yusuf Aslan da hos oldu aslinda
-Reklam-
0 oy
(12,959 puan) tarafından
Ben asla tek başına spirale güvenemem ya prezervatif +geri çekilme bence iyi koruyor 
0 oy
(364 puan) tarafından
Ben yaklaşık 2 3 ay önce hormonlu spiral taktırdim. Spiral doğru takılırsa vücudunda onaylarsa bence en güzel korunma yolu. Ben özelde taktırdim hangi hastaneyse muayene ücreti neyse onu veriyorsun ayrıca spiralini alıyorsun birde takma ücretini ödüyorsun benim yaklaşık 2 bin tutmuştu. Doktorun muayene ediyor adetin le ilgili sorular soruyor ona göre sana uygun veya değil diyor benim adetim 5 gün sürüyordu mesela doktorum ultrasonla muayene etti sana uygun dedi hormonlu tercih ettim özellikle çünkü bakırli spirale göre kayma ihtimali düşük, koruma yüzdesi yüksek. Hormonlu olması korkutmasın sadece rahim duvarını inceltip gebeliği önlüyor kesinlikle tavsiye ediyorum korkmayın. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 158 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 204 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 114 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 344 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bernakra (179 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,617 soru

24,061,237 cevap

330,157 kullanıcı

...