0 oy
1,572 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Sorum yukarda kızlar aranızda bu durumu yaşayan var mı hep derler yaa İlk 5 dakka geçerlidir diye bence hamilelik olmasa ne olursa olsun ikinci çizgi kolay kolay çıkmaz

Siz ne düşünüyorsunuz 

image

image

image

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuruma çizgisi bu adetin geçmiş hamilelik olsaydı çok net çıkardı kadın doğuma git direk tarlusal yazar sana sökülür adetin. Bu ara herkesin gecikmesi oluyor havalardandır
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bari bu iki gun ikide bir test yapma kiz yazik ona verilen paraya :) 
0 oy
tarafından
Ben testi yaptım 5 dkdan fazla bekledim çıkmadı çöpe attım. Arkadaşim dedi foto at bana geri çöpten aldım bir baktım 2 çizgi var. Hamileydim
0 oy
tarafından
Çizgi var gibi ama tam gözükmüyor 
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Canım testin üstünde yazıyor zaten 5 dakika sonrası geçersiz diye yani boşuna yazmıyor ki o kuruma çizgisi oluyor hafif çoğu kişide onu görüp hamileyim bence kan ver 
0 oy
tarafından
Neden bu kadar ikinci çocuk istiyorsun?
0 oy
tarafından
Eşini eve bağlamak için istiyorsan yanlış yapıyorsun. Eşin çocukla eve bağlanmaz 
0 oy
(76 puan) tarafından
Hamilesin ben çöpe attım  negatifdi bir sonraki gün baktım bı çizgi daha  çıktı sonuç pozitif 
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Yok bir yildir adetim gecikince yaptim hemen hemen hepsinde bir iki saat sonra cizgi cikti ve hic birinede sonradan ciktigi icin inanmadim zaten belli sure sonrada adet oldum yada ertesi gunu .gebelik olunca en fazla 6.7 dakikaya net gorulyor cok silik bile olsa.

İlgili sorular

Kategoriler

1,478,025 soru

24,191,900 cevap

336,936 kullanıcı

...