0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (513 puan) tarafından
merhaba anneler iki saat önce sağ göğsümü elleyim dedim böyle şişmiş toparcıklasmis bazı yerlerde nokta gibi sertlikler vardi bende sandimki emzirdigim icin göğsüm doldu sonra farkettimki bu sertlikler bazı yerlerde de var birden ağrımaya sızlamaya başladi ki ondan önce deli gibi canım maden suyu cekmisti ondan sonra bu olmuştu kaynanam sütün çekilmiştir dedi ilk defa böyle biseyle karsılasiyorum bu durumu yaşayan varmı varsa hemen geçer dimi şuan biraz hafifledi ama biraz devam ediyor

2 Cevaplar

0 oy
(795 puan) tarafından
Hic bi bilgim yok cnm umarim bilen biri cikar 
-Reklam-
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Sütün çekilmiştir değilde sütün çekmiştir derler bizde de maden suyunu iç sen birde sıcak suyla masaj yap gögusune sıcak havlu koy hemen geçer 
(513 puan) tarafından
ben yanlis soyledim galiba dediginiz gibi olabilir maden suyunu ictim ama tam olarak gecmedi cok az rahatlatti agrimaya devam ediyor biraz
(3,238 puan) tarafından
Damar tıkanmıştir canım sen gir sıcak suyun altına masaj yap bebeğini emzir sonra sıcak bir havlu koy. Ama mutlaka o göğüsu emsin
(513 puan) tarafından
dün gece yatarken devam ediyodu gece kalkdigimda geçmiş o sertlikler ama hafif agrimaya devam ediyo çok uzun sürmedi şükür benimkisi bazilarinki uzun sürüyomus kaynanamin bi akrabasi varmis onunda helva cekmis canı zamanında yememis baya agri cekmis
(513 puan) tarafından
emziriyorum cnm emiyo emerken öksürüyo süt akışı hızlı oldugu icin galiba
(3,238 puan) tarafından
Aaa sütun tayzikli geliyor olabilir benimde öyleydi başlarda çocuk hep bogulurdu fışkırarak akardı sütum sonradan terbiye oldu göğüslerim
(513 puan) tarafından
şimdi azaldi cnm arada emerken öksürürdü bu tazyikli gelmesi bi sorun olmaz dimi ilk önce su gibi geliyor sonra iyice beyaz dolu gibi geliyor
(3,238 puan) tarafından
Ben ona çözümü şöyle buldum memeyi vermeden önce biraz sağıyordum
(513 puan) tarafından
bende öyle yapıyorum cnm emzirdikten sonrada sağıyorum
(3,238 puan) tarafından
Kac aylık bebişin
(513 puan) tarafından
3 aylik cnm 3 aydır ne sen sor ne ben diyim uykusuzluktan yorgunluktan düştüm biran önce uykusu düzelse daha cok uyusa :/
(3,238 puan) tarafından
Oo zoru atlatmışsın ilk 3 ay en zoru artık düzene girecek
(513 puan) tarafından
bugün 3 ay 5 günlük gündüz sıkıntı değil benim için  gece önemli benim için henüz küçük ama artik bedenim kaldirmiyor uykusuzluğu geceleri bazen iki kere kalkiyor bazilarin kisi erken düzeliyor bakalim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 148 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 178 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 162 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 145 göst.