0 oy
2,203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,522 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

etkenmadde domuz kaynaklı maddeler var kullanamam ki ben bunu . Ben her ay sadece 2-3 gün çektiğim şiddetli gaz sancısı şişkinlik nefes alamama problemi ve bunlara bağlı olarak çarpıntıdan gittim dahiliyeye bana bir simflat diye ilaç verdi diğer günlerde rahatlattı Ama bu 2-3 günde hiçbir etki yapmadığı için değiştirdi onun yerine 3 ilaç verdi Bu ilaç da onlardan  bu ilacın içeriği de dediğim gibi Ne yapsam bilemedim Bir de sırf iki üç gün çektiğim şiddetli sancı için bu üç ilacı içmem mantıklı mı ya doktora git ayrı gitme ayrı

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
İçeriği temiz muadili illa ki vardir. Baska dr yazdirabilirsin receteli ilacsa. Doktorlar anlasmali olduklari ilaç firmalarinin urunlerini yaziyor. İyi ki dikkatli davranmissin. 
(1,522 puan) tarafından
Doktora sordum da muadili yokmuş onu kullanmasan da olur dedi
-Reklam-
0 oy
(1,901 puan) tarafından
Bunu icemiyosan meteospasmyl veya zirid iç
(1,522 puan) tarafından
Aynen onu söyledi bi kaç kişi yine. Bunu içmeyin eğer içeriği içinize sinmediyse dedi doktor bi benzer i yokmuş. Öncesinde sımflat vermişti Sabah öyle akşam günde 3 kez ama ben onu günde iki kez kullanıyordum olmazsa onu günde 3 olarak devam edeyim Bu sonradan verdiği ilaçlardan da sadece ağrı kesici kas gevşetici olarak vermiş olduğunu içerim iğerleri içime sinmedi O ağrı kesici olanı da ağrıdığı zamanlarda içerim çünkü her gün olan bir şey değil ama olduğunda da neredeyse ağlayacak oluyor çok şiddetli oluyor

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 496 göst.
22 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beden dili (4,687 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 2,006 göst.
30 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif34 (376 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,175 göst.
2 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Busrahatice (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
2 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,209 soru

24,180,084 cevap

336,282 kullanıcı

...