+1 oy
1,918 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar 3tane bebeğim var en küçüğü 5aylik en büyüde 3 yaşında ve çocuk istiyor yok diyince evlenecem diyor ikinci kadın diyor çocuk dogursun sen dogurmuyorsan ben hamilik piskoljisini kaldirama bunlara Zor bakiyom ev iş güç vala :wassat:

54 Cevaplar

0 oy
(7,399 puan) tarafından
Bu ne hız abaza git evlen derim direk evoenirse tabiki boşarim ne yani bn cocuk doğurmak ickn mi evlendim onla
tarafından
Yani coxuk doğurmak iiccin demeki Allah katında hasta olsam dedim ne yapacaksin
(7,399 puan) tarafından
Allah seni onun Elie düşürmesin cnm bnm
tarafından
Amin canım benim
-Reklam-
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Gece onu sarz kablosuyla bogarim.
tarafından
Aynen vala
0 oy
(18,668 puan) tarafından
Yürü git evlen de sana da yazık kolaymi 3 tane doğurmak ne kadar nankör adam ya 
tarafından
Nankorun önde gideni
0 oy
(19,142 puan) tarafından
Sultan süleyman mı bu ölünce tahta mı gecirecek  çocukları 
tarafından
Yok onun kuzenleri arkadaşlarım cokcuklari çok anasidancok doğurmuş bende onlar kadar doguracakmisim
0 oy
(2,304 puan) tarafından

3 bebeğe nasıl yetişiyor sunuz ve  kocaya 1 tane bebem var annem olduğu halde yetemiyorum ben kişisel ihtiyaç larim kalıyor afedersiniz kılım tüyüm hayranım siz gibi annelere :)

tarafından
Vala yemin ederim bı deri kemik olmuşum canim afedersin temizlenmesi bile gece uyuduktan sonra yapmak zorundayım uykusuz kaldığım günler cok
(2,304 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcınız olsun bence korunmanin en alasını yapın spiral hatta prezervatif hatta hap icin bence
tarafından
Allah razı olsun canım gidecem gizlice takacam
0 oy
(1,450 puan) tarafından

Sende ona de bende evlencem çocuk istemeyen 2. Kocayla dee :D

Olur yemeğimi temizliğimi yapsın Suriyeli al de :D
tarafından
Zaten diyor aynı evde otursunuz biri bu odada diğeri o odada senin işini görür hizmelini yapar bende dedim öyle bişey oldumu bin kilo metre öte durun
(1,450 puan) tarafından
Sen ona de alacağı karının yanında adam gibi bı koca veriyolarmiymis
0 oy
(1,831 puan) tarafından
İyi kapı orda derim 
0 oy
(3,029 puan) tarafından
6 kere gebelik kaybi yaşadım çocuğum yok  şakasini bile kaldiramam ciddiyse de ciddiye alırım. Biraz şükür diyorum böyle erkeklere biraz şukur diyecek sözüm yok gözü disardaysa ne yapsan içeri girmez 
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Büyüğü 3 yaşında ufağı 5 aylıksa peşpeşe doğurmuşsun zaten ki 3 çocuk bu devirde yetmiyo mu bunun bakımından ziyade birde yetiştirilmesi var kusura bakmasın ama köpekler de doğurup salıyor sokağa eşin cahillikten de öte gitmiş. Ben olsam ne halin varsa gör git evlen derdim. Yanaşmazdım. Bakalım yiyip de yapabiliyor mu? Erkekler bazen yaptırmak istediklerini böyle tehditle yaptırmaya çalışıyor. Sende insansın. 
0 oy
(123 puan) tarafından
Halamın 4 çocuğu var küçüğü 5 aylık halen istiyor halam itiraz edince de evlenirim diyo ne saçma 
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Yok daha neler babalık görevini yapabiliyorumu çocuklarla vakit geçirebiliyor mu zaman ayırıyormu maddi yönden çocukları rahat ettirebiliyor mu
(3,029 puan) tarafından
Bence çoğunu kadın yapıyor yoksa erkekler sorumluluğun yüzde 60 ini alsa çocuk istemez bukadar. Dayanma güçleri kadınlar kadar olamaz
0 oy
tarafından
Böyle insanlara çata çat pata pat. Evlenecekse gitsin kapı orda ama senin için de kapı orda. Bu şekilde konuşacak yüzü cesareti sizler veriyorsunuz. Öyle bir şey söylediği anda bile tüm iplerin kopacağını geçtim evlenmek şu bu seni kıracak bir söz söylemeye önce vicdanı sonra cesareti olmaması lazım. O öyle konuşuyor sen de öyle duruyorsun öyle mi? Sözün bittiği yer...
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Bırak  g.öt.ü yiyorsa  gitsin evlensin 
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Seni üzmek istemem ama bahane arıyor sanki

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,456 göst.
13 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Meyross (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
53 cevap 2,158 göst.
14 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 603 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 202 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Mehmetcan Emir (890 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,177 soru

24,397,553 cevap

349,862 kullanıcı

...