0 oy
734 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (173 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Kızlar ben baba tarafım ile inanın hiç konuşmuyorum. Amcam vefat etti halalarım babam şu an cenaze evinden. Halamın kızı bugün böyle mesaj atmış. Ama bu ilk değil. Sürekli ona göre boşanıyorum, düşük yapıyorum ya da hamile kalıyorum. Satı teyzem dediği benim de halam oluyor. Ama halam zaten abisini dün toprağa koymuş kendinde bile değil, böyle bir şey demez. Kuzenim dediğimde benden 4 yaş büyük. 32 yaşında. Yarın satı halam ile babam buraya gelecek. Bu konuşmadan onlara bahsediyim mi? Kuzenimin annesi yani diğer halam ile bu konu hakkında önceden konuştuk. O zaman yine durduk yere boşanıyor diye ortalığı ayağa kaldırmıştı. Ama halam hiç bir şey demedi konuyu kapattı 

image

15 Cevaplar

0 oy
(6,289 puan) tarafından
Yani geldikleri zaman Bence söyle de ki bunları Siz nereden duyuyorsunuz da böyle söylüyorsunuz
(173 puan) tarafından
Evlendiğimde düğünümden sonra millete Esra hamile kaldı ondan evlendi demiş. Taa babamın kulağına kadar gitmiş. Babam bile halamı aramış kızına sahip çık demiş. Benim bunlardan çok sonra haberim olmuştu
(173 puan) tarafından
O yüzden zaten halamın bunları dediğine inanmıyorum. Ben orada halam gelsin onunla konuşurum derken gözünü korkutmak için dedim
(6,289 puan) tarafından
O zaman senin bu kuzenin biraz seni çekemiyor mu Bana mı öyle geldi bilmiyorum Bence sen babanla halan gelince bunları konuş ve de ki sürekli aynı şeyi yapıyor sonra da kuzenine bir ağzının payını ver otursun yerine
-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından
Eşini niye özellikle sormuş ben oraya takıldım 
(8,716 puan) tarafından
Abdurrahman da merak ediyor demiş ya büyük ihtimal oyuzden yanındami diye sormuş olabilir
0 oy
(5,313 puan) tarafından
Bence anlat durumu goz dagi ver konusamasinlar
0 oy
tarafından
Ee bu neden sana dert oldu peki? Demek istiyorum kuzenine.
tarafından
Halam gelince sor sen nerden duydun diye
Ve kuzenin sorarsa bir daha olmayan şeyler hakkında bir şey duymak istemiyorum böyle saçma sapan şeylere ayıracak vaktim yok
0 oy
tarafından
Tövbe bismillah kocanda gözü mu var nasıl bir cahilliktir bu
(8,716 puan) tarafından
Niye hemen art niyet arayıp kızın aklına değişik şeyler sokuyorsunuz ya :D kaoscular
(173 puan) tarafından
Bak vallahi kondırmak istemiyorum yakıştıramıyorum böyle bir şeyi de ama yemin ederim içten içe şüpheleniyorum ama nasıl desem işte kuzenim ya. Biliyorım saçma geliyor bu dediğim sonuçta ben ona abla diyorım ama nasıl desem ona göre ben, babam biz iyi olmayı hak etmiyoruz. Onların durumu bizden daha iyiydi o evlenmedi ben ondan önce evlendim çocuğum var kendime göre iyi bir hayatım var of böylr deyince saçma biliyorım ama bir kıskançlığı var. Ama beni mi eşimi anlamadım
(8,716 puan) tarafından
Bence sen kötü düşünme kimsenin günahını alma ama bu kuzeninden uzak dur arana mesafe koy hiç muhatap olma ben olsam engellerdim bile.
tarafından
Valla ilk aklıma o geldi  
Yani çok saçma
(173 puan) tarafından
Önceki mesajlarımızı da görsen hiç muhatap olmuyorum. Hep kısa kısa cevaplar veriyorum. Ve evlendim vs derken bunu ondan üstünlük gibi görmüyorum sakın yanlış anlamayın. Ama oldum olası bana hiç bir şeyi yakıştırmadılar. Hiç bir şeyde iyi olmamı istemediler. Bizim eve gelir her şeye üsten bakarlar. Yemeği yatağı beğenmezler temizlik yoktur onlara göre
(8,716 puan) tarafından
Ozaman kıskançlık var. Büyük ihtimal fesatlar çok kötü ya
0 oy
(11,622 puan) tarafından
Kuzenin afedersin götüşündenn uyduruyor gibime geldi:)
(173 puan) tarafından
Bak biz onunla evlenmeden önce çok samimiydik sürekli konuşurduk. Evlenince iş güç derken araya soğukluk girdi. Ama inan evlendiğimde bile Esra hamile diye evlendi bile dedi
(11,622 puan) tarafından
Kıskanıyor olabilir
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Bu kuzenine Bi İbn. elik var bence. 
0 oy
(24,474 puan) tarafından
Yok hatta tekrar çocuk yapmayı deniyoruz de belli ki kaostan beslenen biri 
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Ay milletin derdi olmuşsun kız vallah engelle salagi
0 oy
tarafından
Aynen geldiklerinde konuş neyin dedikodusu bu
(173 puan) tarafından
Ben abartmıyorum değil mi? Durduk yere ortada sorun yokken boşanıyor musun demek saçma gerçekten değil mi? Ben şimdiye kadar kimseye boşanıyor musun diye sormadım valla
tarafından
Hayir bu abartılacak  bisey değil ayrıca sürekli bu lafları duymak insanı gerçekten deli eder niye sürekli senin dedikodunu yapıyorlar hayırdır kocamdan gözünüz mu varda bosatmaya calisiyorsunuz derdim ben olsam
(173 puan) tarafından
Şimdi cenaze evindedeler. Yarın babam ile satı halam bize gelecek. Halama bir sorarım. Halamın cevabına göre kuzenimi ararım. Halamla yüzleşmesini isterim. Ardından ciddi bir konuşma yapacağım. Gerekirse babamda duysun
tarafından
Aynen cnm insanların dedikodusunu yapmak ayıp ve günah birinin ders vermesi gerek
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Kuzenin gayet rahat tamam konuş demiş demekki var böyle konuşmalar tavrını köy kimse konuşamadım bir daha hiç hoş değil insanlar hakkında hele de olmayan şeyleri dilden dile konusmak
0 oy
tarafından
Mesajları silme göster bu kız seni çekemiyor olabilir yada kocanda gözümü var gibime geldi
(173 puan) tarafından
Ben direkt ekran görüntüsünü de aldım. Sonradan siler diye
0 oy
(5,393 puan) tarafından
Ne yazarsa görüldü yap bırak. Arada bi işim vardı cevap veremedim kusura bakma canım yaz ama soruya cevap verme:D  bu ne yav dedikodu düşkünü insan.
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Bu kız seni cekemiyo. Benimde dayımın kızı böyleydi. 14 yaşında anne oldu. Aramızda 1 yaş var. Ben 19 yaşında çalışıp gezip tozup hayatımi yaşıyorken o ikinciyi doğurmuştu. Benim hayatımdan rahatsızlık duyup sürekli evleniyomussun. Hamile kalmışsın gibi ***** mesajlar atardı. Yakınlaşmaya çalışırdı böyle ***** şeylerle. 10 sene geçti o mesajların uzerinden 10 senedir yüzüne bakmam. Bunun derdi sensin bacım. Seni cekememesi. 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,059 göst.
26 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 861 göst.
0 oy
15 cevap 1,388 göst.
18 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣️Oğluşunun meleği❣️ (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 2,450 göst.

Kategoriler

1,477,107 soru

24,178,359 cevap

336,226 kullanıcı

...