0 oy
1,152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı

Kaynanam la altlı üstlü oturuyoruz ama sabhatan akşama kadar onun evindeyiz yeme içme para herşey bir kendi evimize gece yatmaya çıkıyoruz

Gündüz onun işini bitirdikten sonra çıkıp Kendi evimi topluyorum çünkü ister istemez dağılıyor benle beraber bi eltim de var benden sonra gelen gelin 1 senelik evli çocuğu da yok bende 5 senelik evliyim neyse dün kayinbabam dışarıdan geldi hayret siz nasıl aşağı kattasiniz dedi bağırdı çağırdı yukarıda ne işiniz var zırt pirt yukaridasijiz diye bende kendi kendime dedim ki eltimi bilmem ama ben artık aşağı inmiyecem çocuğum var yani onlara söylemedim bugün aşağı inmedim eşime de söyledim annen baban sorarsa söyle ne söylersen diye

Ne yapmalıyım 

image

image

image

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Daha 16 yadında bunu kabul edip seni evlendiren ailene sorunlarını acmayı düşündün mü hiç
-Reklam-
0 oy
(7,681 puan) tarafından
Bende kaynanayla alt üst oturdum 8 ay boyunca her sabah 8 de aşağı indim iş yaptım gece 11 de evime çıktım evimde iş yapamıyordum izin vermiyordu 

Baktım sıkıntı çıkarıyorlar çıktım evime 2 gün inmedim eşim beni ikna etti indim 

Tekrar baktım sıkıntı kavga devam ediyor o kadar iş yapmama rağmen. 

Çıktım esimi aradım ya gelir beni alırsın yada ben seni terkediyorum dedim

Eşim gelip aldı beni beraber kaçtık bi arkadaşa gittik 4 gün kaldık sonra gelip eşyalarımızı toplayıp kiraya girdik :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 406 göst.
13 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifhanim0101 (84 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,059 göst.
18 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifhanim01 (9 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 1,406 göst.
+1 oy
50 cevap 3,174 göst.

Kategoriler

1,467,649 soru

24,047,813 cevap

329,497 kullanıcı

...