0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar daha 21 haftaligim gecen acile gittim bna parmak ucu acikligi var dedi alttan muaneyle ne yapmam gerekir erken dogummu olur ya daha kucucuk bebegin nasil yasar duydugumdan beri piskolojim fena bozuldu dusunmeden edemiyorum napicam kafayi yerim bu gidisle  kapanmaz mi o aciklik 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Canım uzan sürekli dinlen kendini yorma.iş falan yapma bişey olmaz ALLAH ın izniyle kaç.cm açıklıkla kaç hafta doğurmayanları biliyorum

İnşallah zamanında gelir bebişin:)

tarafından
Insallah canim gece uykusu haram oldu duydugumdan beri basim catliycak gibi
tarafından
Yok kız sende :))) sakin ol dinlenirsen hiçbişeycik olmaz inşallah
Burada çok gördüm açıklığın var diyip iki gün sonra gel yine bakarız gittiğinde açıklığı olmayan arkadaşlar gördüm
tarafından
Insallah oyledir yok derler de icim rahatlar tskr edrm icimi rahatlattin vallaha❤
tarafından
Bişey değil öyle düşünürsen  stres yaparsan daha kötü dinlen keyfine bak
-Reklam-
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Açıklık varsa, doğumun durması için serum veriyorlar, birde ciger geliştirici iğne vuruyorlar. Sana yapmadılar mi doğumu bekletmek için. Başka bir doktora görün tek doktorla kalma 
tarafından
Bna kanaman yok dedi sustu bi daha da bisey demedi
(2,104 puan) tarafından
Sen yine başka doktora görün. Hem hemen açıklık vae diyip doğumun başlamaz. Kendini yormazsan, yemek ve tuvalet dışında ayağa kalkmazsan zamanına kadar bile sürebilir. Buda senin elinde
tarafından
Kalkmamaya ozen gosteriyorum zaten insallah zamaninda gelir dunyaya
(2,104 puan) tarafından
Inşallah canım allah yardımcın olsun :*
tarafından
Allah razi olsun canim saol ❤
(2,104 puan) tarafından
Senden de kuzum sende sağol ❤
0 oy
tarafından

Sen başka doktora da görün ve sana soylenenleri aynen o doktoruna da şöyle varsa öyle bir ihtimal , önlemini alirlar 

tarafından
Tmam canim gidicem saol
0 oy
(1,431 puan) tarafından
27. Haftada benimde 2 cm açılmam oldu 40+4 de zorla doğurdum biraz dikkat etmen gerekiyor neler dediler bana 35i zor görürsün erken doğar zehir oldu o günler bana ama fazla fazla doldurdu zamanını 
tarafından
Peki bebegin asagidami duruyodu benimki hala asagida afaedersin vajinamin ustunde hissediyorum hareketleri belki ondan dir nasil yukari cikar bebegim bu arada kiz benimki
(1,431 puan) tarafından
Kuzum o haftalarda daha küçük olduğu için altlarda hissedersin ben 30. Haftalarda bebeği üstte hissetmeye başladım. Açılma olsa bile bebek kanala yerleşmemiştir benimde öyle kanala yerleşse doğum başlar Allah korusun. Açılma neden oldu bir şey dediler mi benim enfeksiyon vardı ateş kusma şikayetleriyle gittim 1 hafta yaptım hastanede
tarafından
Idrardan baktilar enfeksiyon yoktu cok sukur saglik ocaginda bebegin kalp atislari yok denildi bnde gittim alltan muayeneyle aciklik var dediler ama hic oyle tehliken var dinlen gibisinden demediler
(1,431 puan) tarafından
Güvenme bi kadın doğum doktoruna git neye dayanarak bunu dediler açılma varsa neden önlem almadılar
tarafından
Haklisin canim gidicrm saol tkrrdn
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Ya benim eltiminde acilmasi oluomus dikis atiolarmis cocugu oyle durduruolarmis artik nasil birsey anlayamadim bir doktora soyle bakalim 
tarafından
Saol canim baska doktorada soracam insallah kotu bisey olmaz
(5,908 puan) tarafından
Surekli uzan ayaga kalkma doktora gidene kadar
0 oy
(843 puan) tarafından
Açıklığı olana dikiş atıyorlar sanırım. Normal bi muayeneye gitsen canım. Korkma allahın izniyle bir şey olmaz 
tarafından
Insallah canim saol❤

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Melos3107 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 334 göst.
25 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bayanistanbul (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 531 göst.
14 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gokcee (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 756 göst.
29 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ❤Uğur"böceğim❤ (61 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,432 soru

24,058,304 cevap

330,024 kullanıcı

...