0 oy
584 göst.
Diğer kategorisinde (42 puan) tarafından

Herkese merhaba ben ayın 15 inde yardım başvurusu yapmistim sosyal hizmetler il müdürlüğüne görüşmeye çağırdılar gittim görüştüm olumlu olarak görülüyor ilk defa alicam acaba yattı mi Sed yardımı birde ptt kart çıkarttım yatsa e devlette görünür mü karta yattı diye 

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kabul edildiyse ziraat hesabiniza yatmıştır pttye yatmaz ayın 15sinde yattı bnmki
(2,033 puan) tarafından
Sen alıyor musun  her ay mi ne kadar alıyorsun canim
tarafından
Ben her ay 1584tl aliyorum
(2,033 puan) tarafından
Sigorta yok 3 çocuk var birşeyşmşzde yok çıkar mı başvursam
tarafından
Herkese çıkmıyor gelip eve bakiyolar önce eşin çalışıyorsa vermezler
-Reklam-
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Eğer Kasım ayındaki başvurun kabul edildiyse Aralık ayında alacaksın parayı şimdi vermezler Aralığın ilk haftası Yatırırlar
(2,033 puan) tarafından
Ne kadar alıyorsunuz siz bide okulu mu olmasinlazim
(6,289 puan) tarafından
Ben Ekim'in 20'sinde başvurdum ve kasımın 10'unda parayı aldım 1300 TL �ki çocuğum var Biri 4,5 yaşında diğeri 3 yaşında ve Okula gitmiyorlar
(2,033 puan) tarafından
Sigorta yokk mu bizim sigorta yok herhangi bişey imiz de yok çıkar mı
(6,289 puan) tarafından
Bizim de sigorta yok canım
Eşin ne kadar maaş alıyor birde kaç kişisiniz
(2,033 puan) tarafından
5 kişiyiz 3 çocuk var asgari ücret altı alıyor
(6,289 puan) tarafından
Canım sen e-devlet üzerinden başvurunu yap Eğer kabul edilmez ise bu sefer Kaymakamlığa git oradan başvuru yap tamam mı Zaten sizin şu an kişi başı 1800 TL'nin altında yani Şöyle ki eğer evde kişi başı 1.800 TL'nin üzerinde para düşüyorsa asgari ücretten onlara çıkmıyor size de 1100 lira gibi bir şey düşüyor o yüzden çıkar Ben mesela asgari ücret Almıyorum çünkü ben çiftçiyim hani maaşlı bir işimiz yok Bana çıktı
(2,033 puan) tarafından
Aile destek paketi değil demi sed bask
0 oy
tarafından
Ziraaat bankasına gidip kart alın veya adiniza ziraat bankası açılmıştır internet bankacılığındsn bir girmeye çalışın sosyal ekonomik destek on ödeme kısmından bakabilirsin yatmismi diye
tarafından
Yok ben ikisindie alıyorum oldaydi benimkine olurdu
(2,033 puan) tarafından
Şimdi çocuklar uyudu yapayım bakalım sen e devletten mi yaptın sosyal yardıma gitmene gerek kaldı mı
tarafından
E devletten yaptım snra kabuledilmedi beni aradılar snra bende acikcasi uğraşmadım sonra doğumdan sonra sosyal hizmetlere doğum parası kağıdı için gimtisken halledeyim dedim bana ocaktan beri yatiyormus haberim yokmuş ben toplu aldım o parayı smdi her ay yatıyor ama bu ay son
(2,033 puan) tarafından
Niye son ki kuzum bak herşeyi tamamlayıp başvurma basıyorum böyle bir sayfa çıkıyor 3 kere oldu yoruma bırakayım baksana
(2,646 puan) tarafından
Kızlar başvuru kabul edilince Eve bakmaya mı geliyorlar.
0 oy
(1,479 puan) tarafından
Bu sosyal ve ekonomik destek le aile destek paketinin farki nedir acaba 
tarafından
Ekonomik destek herkese verilmiyor belirli şartları var ya durumun çok kötü olucak ya kocandan bosanmis olacan ya eşin cezaevinde olacak yada çocuğa bakacak durumun yok ondan veriliyor
0 oy
(2,033 puan) tarafından

Böyle bak kuzum başvuru yapıldı falan yazmıyor ya

image

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 482 göst.
28 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Havvanur12 (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 201 göst.
7 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mltmyldz (289 puan) tarafından soruldu
0 oy