0 oy
340 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (227 puan) tarafından
Şiddetli karın ağrısı mide bulantısı şişlik ve makattan aşırı kanama mi oluyor ? Bu dediklerim baska biseyin belirtisi Allah korusun lutfen hemoroidi olan arkadaslar yardimci olsunlar 

6 Cevaplar

0 oy
(2,900 puan) tarafından
Sadece zorlandığımds makatta kanama oluyo 
(227 puan) tarafından
Ya cok ozur diliyorum gercekten ama kafayi yemek üzereyim baya boyle bardaktan bosalircasina mi oluyor
tarafından
Yok kız o kadar olmaz
(227 puan) tarafından
Bakalim yarin doktora gidicem ne dicek inşallah kotu bisey çıkmaz
tarafından
İnşallah canım ya
(2,900 puan) tarafından
Yok canım o kadar degil
-Reklam-
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Canım bnm bu şikayetlerin varsa gitmen gerek tmm kanama oluyor ama öyle bulantı karın ağrısı iyi değil 
(227 puan) tarafından
Evet farkındayım yarina randevu aldım zaten o kadar asiri kanama oldugunu da hic sanmıyorum ve pıhtılaşma olmuş
(4,584 puan) tarafından
O olabilir canim hani içerde kanayip kaldıysa sonra pirti halinde belki düşer ama diğerleri başka birşey olabilir geçmiş olsun canım benim umarım önemli bişi değildir hani eğer çok şiddetli ağrın varsa bekleme acile git
(227 puan) tarafından
Sadece tuvalete gidince oluyo karın agrim bitince geciyo suan yok midem bulaniyo sadece yarina kadar bekleyim bakalım cok tesekkur ederim
(4,584 puan) tarafından
Rica ederim canım haberdar et bizide
(227 puan) tarafından
Cok kucuk bir catlak varmış ordanda o kadar kan gelmezmiş tabi catlak iyilesince kolonoskopi yapılacak
(4,584 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm benim umarım basit bı tedaviyle cozersiniz
(227 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
(4,584 puan) tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(13,009 puan) tarafından
Ben bir ara kayısı çayı yüzünden aşırı tuvalete çıkarıyordum ve çok fazla gazım oluyordu 3 kere peş peşe tuvalette kanlar damladı makattan bende çok korkmuştum çayı içmeyi bıraktım o gün bu gündür olmadı daha makatına çatlamış olabilir 
(227 puan) tarafından
Benim ki damlama degildi malesef ve emzirdigim icin zaten beslenmeme dikkat ediyorum. Baya makattan adet kanamasi geldi
(13,009 puan) tarafından
Işte benimde peş peşe damlarar hızlı hızlı düştü adet oldum sandım ama zamanım vardı peçeteye silince anladım
(227 puan) tarafından
İnşallah dedigin gibi biseydir..
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Makatta çatlak ve hemoroid vardı benimde aynı anlattıklarını yaşıyordum kan kaybından halsiz düşüyordum ameliyat oldum ve hiç kabız olmamam lazım devamlı ilaç içiyorum arada yine oluyorum sıcak suya oturup sarı kantaron kremi ve zeytinyağı ile oraya tampon yapıyorum idare ediyorum Elhamdülillah 
(227 puan) tarafından
İnşallah canım zor mu kolonoskopi? Onceden endoskopi oldum ama kolonoskopi biraz korkuttu beni
(2,392 puan) tarafından
Benim narkozla oldu ama kaynanam oldu çok zorlanmadım dedi
(227 puan) tarafından
Ay bende narkoz isterim ama emziriyorum. Cok teşekkür ederim gerçekten Allah razı olsun dunden beri ilgileniyosun hakkını helal et
(2,392 puan) tarafından
Ne demek helal olsun sende helal et Allah şifa versin
(227 puan) tarafından
Amin ecmain helal olsun
0 oy
tarafından
Zorlandığım zaman kanamam oluyor o da çok değil. Bir hastaneye görün canım.
(227 puan) tarafından
Yarin icin randevu aldim gidicem inşallah
0 oy
tarafından
İhmal etmeden doktora gitmen lazım bence
(227 puan) tarafından
Yarına randevu aldim gidicem inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 446 göst.
0 oy
9 cevap 303 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (7,146 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 132 göst.
20 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meleklerimmm (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 185 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,531 soru

24,184,936 cevap

336,562 kullanıcı

...