eşinizi İlk karşılaşmaniz nasıl oldu. kafanızdan neler geçti
ben ilk resmini gördüm evlenceğim adam dedim
Ben çok ağır birisiyim. Kimseyi tınlamam öyle cıvık hareketlerim falan yoktur. Eşim eniştemin is arkadaşıydı enistemgile geldi bende ordaydım fakat ben hatırlamıyorum gelmiş ama yüzüne bile bakmamışım tınlamayınca o da bana aşık olmuş enisteme tanışalım diye söylemiş eniştem bana söyledi ama ben tanımıyorum kim ya benim nie haberim yok diyorum neyse bir kere daha geldi o zaman fark ettim biliyorum artık hoşuma gitti ee konuşayım bari dedim
Uffff bu ne beee çok yakışıklı keşke sevgilim bu olsaydı demiştim
O bana bakıyordu çok masumdu, ama yaşi büyük çok tatlıymış allah sahibine bağışlasın dedim bana niye baktığını anlamadım. Halbuki aşık olmuş
Ben ilk gordugumde hele sunun tipine bak falan diodum begenmiodum bide o zmn kucuktum burun bes karis havada esim bana yaklasmaya calisiodu ben hep tersliodum sonra ne hikmetse sevgili olduk sevmiorum seni diodum ama simdi onsuz nefes alamiorum o tipine bak diodum simdi o tipine kurban olurum diorum kader kismet iste onla buyudum ben Rabbim delimi basimdan eksik etmesin amin
Bende ilk gördüğüm dakika boynuna atladım sarıldım)
Ilk resmini gordum sonra alisversie ciktik kayinvaldemlerle oda geldi yuzune bakamadim tabi o an gozume bi cirkin gorundu eve geldim depresyona girdim sonra evlendik Allahim adam sen bi yakisikli ol kiskanclik krizleri telefon kurcalama onla gorusme bunla gorusme gorusunce adamin burnundan gwtir en son instagrami sildi rahatladim
Ben üniversiteyi bıraktığım yıl o atanmış ilk işi benim dosya ile olduğu için fotomu görüp aşık olmuş ben 1.5 yıl sonra aftan okula gittiğimde de öğrenci işlerine girdim bi o bide bayan vardı gozgoze geldik hani beni taniyomus gibi baktı döndüm önünden kadına gittim sonra Adama abi diyordum
İlk rüyamda gördüm anneme anlattım öyle birşey olmaz onların ailesiyle biz birbirimize olmayız konuşmuyoruz onlarla falan dedi. Bir iki ay sonra bir daha gördüm yine olmaz falan derken. Üç dört ay sonra istediler bizimkilerin dili tutuldu tamam oldu bu iş dediler. İlk gördüğümde gerçekten kaderimdeki kişi senmişsin dedim ve ismini de kaderim diye kaydettim şimdi de bi kızımız olacak inşallah
İlk gördüğüm de sene 2014 başları arkadaşlar sayesinde gördük ve ben sevmedim o da tam tersi beni ilk gördüğünde ben bununla evleneceğim demiş eşim benden 2 yaş büyük ve çabaladı çabaladı 4 sene sonra beni aldı
Ben bununlami evlenicem gercekten şaka gibi utanmadan bide kalkmis buraya kadar gelmisler benzine yazik demistim ha haa
Ama simdi balli kaymagim
1,511,945 soru
24,662,764 cevap
366,828 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın