0 oy
218 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Tasinanlarin yardımı kesiliyormus öyle duydum bnde taşınacam yakında benimde mi kesilecek neden kesiliyor ki yine yardıma muhtaç oluyoruz neden kesiliyor herkesin ki mi kesiliyor yoksa istisna varmı nolur bilgilendirin

2 Cevaplar

0 oy
(2,686 puan) tarafından
Evet bi tanidik baska bi yere taşindi adres degisikliginden dolayi kesildi gittigin yerde yeniden basvuru yap canim
(40 puan) tarafından
Mahalle arasında mi taşındi yoksa il ilçe değişikliği mi cnn
(40 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için
(2,686 puan) tarafından
İl degişikligi canim yozgattan bursaya göctü orda yeniden başvuru yapti ama tekrardan kabul edildimi noldu bilmiyorum... Mahallede sikinti yoktur canim ilde vardir başka bi memlekete gidiyorsun sonucta atiyorum dogalgaz yardimi misal sehirden sehire miktari degisiyor devlette ona gore buldugun yerini istiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet canim ben ilk yardim verildigi anda basvurdum kabul olmustu ama daha ödeme almamistim adres degisikligi yüzunden iptal etiler
(40 puan) tarafından
Mahalle olarak mi degisti adresin cnm yoksa ilçe veya il olarak mi
tarafından
Mahale olarak canim
(40 puan) tarafından
Hım anladim cnm bnmkide mahalle olarak değişecek yani aynı belediyenin mahallesi olarak o zmn bnmki de kesilir desene
tarafından
Yenimi basvurdun yoksa daha öncemi
(40 puan) tarafından
4aydır ki alıyorum cnm
tarafından
Tasinman şartmı 4 5 ay sonra süresi de dolacak yazik ya o paraya
(40 puan) tarafından
Cnm ev sahibi evi satmış çıkın diyo haberimiz yokken ev satılıyor düşün bir adam kapımı çalıyor evi bn satin aldım torunum evlenecek çıkın diyo mecburum taşınmaya yani bnde çok üzüldüm inan oğlumu okula yolluyorum onun için çok iyi oluyordu ihtiyaçlarını alıyordum arkadaşlarina fln mahcup olmuyordu
tarafından
Allah bu zamnada bunu yapanlardan razi olmasin insalh
(40 puan) tarafından
Walla zaten hakkımı asla helal etmiyorum ev bulamadan evim göçebe gibi oldu düşün ev bulduğumuz an hemen tasinslim diye ama bu para giderse çok uzulecegim ya
tarafından
Insalh iptal almaz ya seni o kadar iyi anliyorumki

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 925 göst.
17 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 243 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mslcns (5,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 369 göst.
9 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
23 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,557 soru

24,185,320 cevap