0 oy
1,274 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (386 puan) tarafından
Kızlar bugun kayınpederım ın telefonu evde kalmıstı odaya gıttım evde de kımse yoktu bende aldım bakım 13 okunmamıs mesaj var kayınpederım okumaz mesajlarını neyse actım baktım bı kadın la konusmıs. Kadın günaydın canm yazmış oda günaydın canm dıye cevap vermıs. Kadın nasılsın canm yazmıs oda ıyıyım yazmış. Kafama takıldı vatsapına da baktım o kadınla konusmua 2 mesaj atmıs ama sılmıs. Sonra merak ettim tabı face sını actım mesaj bolumune baktım bır suru kadına mesaj atmıs slm fln. Bı tand sıde ses atmıs ona bana 100 tl para yolla nafakam yatınca sana yollarım dıye ve kayınpederım onu engellemıs.  Ben onları gordugımden berı soktayım. Kaynanamın eltısı var cok samımıyız sabah aksam bızde ona anlattım oda kimseye demeyelım dedı. Ona da çocuklarının ustune yemın ettırerek anlattım demez de kımseye asla ama yıne de yoksa esıme de dıyemezdım asla. Tek basıma kaldırmaz dım. Kayınpederım gozumde cok dustu. Bız bırlık oturuyoruz aksamdan berı dıyorum kı acaba bızım rızkımızı elın karılarına mı yedırıyo.  

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım seni anlıyorum çünkü aynı olay benim başıma da gelmişti. Ben tek eşimle paylaştım sadece üzülmek ile kaldık o kadar biz de bir oturuyorduk. Tedirgin oluyor insan ama yapacak birşey yok allahtan bulsun de gitsin boşver. 
-Reklam-
0 oy
(650 puan) tarafından
Maalesef bazı erkekler andropoz döneminde böyle şeylere meylediyor.. oturup sakince düşün... Kayinvalideni bakıma al... Anne kendine bakmalısın, salma kendini, saçı boyalı değilse boya boyat... Daha şık giyinmesini sağla... Kayınpederin kayınvalideni kıskanacağı konuma  getir... Allah yardımcın olsun... 
0 oy
(2,172 puan) tarafından
Eltisine bari demeseydin nolur nolmaz 

İlgili sorular

+3 oy
9 cevap 238 göst.
10 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (354 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 150 göst.
+1 oy
8 cevap 267 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 358 göst.
21 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Lale030507 (271 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,638 soru

24,186,615 cevap

336,672 kullanıcı

...