0 oy
1,552 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gerçekten çok bunaldım. Neredeyse 3 ay olacak doğum yapalı. Emzirmiyorum. Hala lafını ediyorlar. Sanki ben isteyerek emzirmiyorum. Halamın kızı geldi onun da küçük çocuğu var. Benim kızı aldılar sevmek için oğlana sordular annesi kim falan diye. Halam hemen şey diyo "emzirmiyorsun bir şey yapmıyorsun, annesi gibi değilsin ki çocuk ne bilsin sen olduğunu" diyor. Aşırı üzüldüm ne kadar çaktırmasam da. O an yerin dibine girdim. Kalabalığız bir de. O ortamda denecek laf mı Allah aşkına. İlk doğum yaptığımda da aynısı oluyordu hala da devam ediyor. Daha akşam yemeğinde bile Bi yemek kaldı ortada kimse yemedi annem " kızım sen ye sütün umar, sütün gelir" dalga geçer gibi. Kardeşim sağ olsun deşme kızın yarasını falan dedi ama ister istemez üzüldüm. Çok kırılıyorum ve kimse farkında değil... 

42 Cevaplar

0 oy
(841 puan) tarafından
Altını sen alıyorsun gece sen kalkıyorsun ağlayınca sen bakıyorsun gazi varsa sen ilgileniyorsun kıyafetini sen yıkıyorsun sen besliyorsun temizliği banyosu sana ait herşeyi her şeyi sana ait tek emzirmekle anne olunmuyor bunları söyleseydin o kadar boş insan var ki lafı laf olsun diye konuşan bosver canım emzirseydin eğer bundada sütun yetmiyor diyeceklerdi emin ol 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Banada annem aynısını diyordu halada diyor. Aman Allah biliyo
tarafından
Çok üzücü bir durum. Bir şey de diyemiyor insan. Allaha havale ediyorum sadece

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,094 göst.
0 oy
13 cevap 632 göst.
6 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (15,045 puan) tarafından soruldu