0 oy
823 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
Bebeğin doğduğu zaman benim ailem ve eşimin ailesi bebeğe bakamayacagimi bana hissettiyirlardi üstüne bunu dile de getirdiler şuan evimde ben tek bebeğime bakıyorum ev işi yemek derken kendimi hala yetersiz hissediyorum bütün gün evdeyim ve bir oda da bebeğimle vakit geçiriyorum çok yanlızım eşim memur ve benim bir tane bile arkadaşım yok bildiğiniz ot gibi yaşıyorum bir eşyadan farkım yok ben çok yoruldum bu gece de büyük bi tartisma yaşadık ben bebekle bu kadar vakit geçirirken bana başarısızsin bebeği uyuyamadin dedi bende o tartsima sırasında bir kaç kere kendine vurdum ve hiç iyi hissetmiyorum kendimi değersiz ve işe yaramaz biri olarak görüyorum halbuki kendini seven biriyim ama ben eve de kalamaya dayanamıyorum yanlız olmaya binamızda asansör yok bebek arabasıni indirecek kimsem olmadığı için yuryuslere çıkamıyorum ben çok yorgunum hayatın hiç bir anlamı kalmadı  ne yapmalıyım ben iyi olmak istiyorum?

21 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bak şimdi napiyosun biliyo musun bebisini hazırlayıp kucağına aliyosun en yakın bebek magazasina gidip bi kanguru aliyosun bebisini bağrına basıp geziyosun nerde yasiyosun bilmiyorum ama burda hava çok soğuk değil güzel kalınca giydir yinede çocuğunu gez 1 saat yarım saat gel evine sen mükemmel bi annesin bak ben sana ne anlatacak uzun yazcam oku mutlaka tamam mı ben daha doğum yapmadan kaynanam sen cahilsin bilmezsin bunu biz bakalım ikinciye sen bak diye söyledi düşün daha doğmadan ben naptın niye benim dogurdugum çocuğa zi bakıyorsunuz kendime guvenmesem çocuk yapmam çok bakmak istiyosan kendin doğur bi tane daha dedim doğum yaptım hiç beni adam yerine koymadılar o kaynanam kayinbabam onlara gidiyoduk bi bakiyodum hani ilk zamanlar 2 saate bi emzirmek gerekiyo ya gidiyodum bakiyodum çocuğu uyutmus kayinbabam yastığı kapan ayağında salliyodu çocuk aç aç uyuyodu öye sarılık vardı zaten ben çocuğu sese alistirdim en ufak sese uyaniyodu TV sesiyle uyutuyorum başka sesleri duymuyodu çocuk uyur uyumaz kayinbabam tvyi kaatiyodu baba kapatma bak ondan uyaniyo diyodum tamam diyodu 5 dk sonra bakiyodum biz lafa dalınca yine kapatmış ondan sonra çocuk uyaniyodu hemen sen ne dersen de sese uyaniyo diyolardi çocuk bezini dolduruyody kaynanam benden önce gidiyodu altını değiştiriyordu gidiyodu mama yapıp geliyodu iciriyodu en son eşime patladım anneni babanı uyar sen uyarmazsan ben uyarcan bak yeter dedim ben mi doğurdum anan mi doğurdu dedim çocuğu her uykusu geldiğinde aldım öbür odada uyuttum uyanana kadar da çıkmadım kakasinda kan çıktı doktora gittik enfeksiyon kapmış dedi kaynanamlara gittim dedim doktor senden başka kimse altını degistirmesin dedi dedim halbuki öyle bişey yok onu da yaamiyolar artık 4 aylık olana kadar yok yok zayıf bu çocuk kilo almiyo sen mama ver sütun yok dedi çocuk biberona alışmış meme reddi yaptı emiyodu agliyodu emiyodu agliyodu bugün geldi niye agliyo biliyo musun dedi emiyo agizna bişey gelmiyo ondan agliyo dedi çıkardım gogsumu bi sıktım 3 kanaldan fışkırdı ondan sonra sustu mama ver demeye devam etti ama 5 buçuk aylık olana kadar da ek gıdaya basl ek gıdaya başla sisirdi beni bi gün meyve emzigine salatalık koydum oğlum onu emdi video çektim eşim kayinbabam göndermiş ertesi gün kaynanamlara gittik kayinbabam i çıkışı ariyo oğluma mama al meyve püresi alacakmış çocuğa içinde ne var ne yok belli değil tadım yapılmadı hangi markayı kulancagima karar vermedim böyle diyo eşimle bi daha kavga ettim bütün ilklerimi onlar yasiyo dedim tadım yapmadik hadi dokunsa allerji yapsa nolcak dedim evet ilk çocuğumuz acemi olabiliriz ama cahil değiliz benim oğluma kayinbabam daha 3 aylıkken emzigini baklava serbetine batirip ağzına verdi şimdi onlar mı cahil biz mı cahil oluyoruz şimdi de tutturmuş kaşık maması alın yedirin gece uzun uyutmus alcaktim sırf onlar dedi diye almicam onlar karisamazlar ben de yalnızım bacım bütün gün evin içindeyim sabah kalkarım oğlumu giydirir altını değiştiririm emziririm kendim kahvaltımı yaarim oğluma biraz yediririm akşam yemegimi pişiririm uykusu gelir ayakta uyuyo oğlum indirince hemen uyaniyo çocuğumu uyuturum uyanınca bi çorba bi yoğurt yediririm oğlumu mama sandalyesine oturtur evimin işlerini yapmaya baslarim her odada farklı oyuncağı var mesela salonda minderinin üzerine oturturum o oyun oynar ben işimi yaparım yatak odasında yatağa oturturum başka oyuncak oynar ben işimi yaparım böyle böyle hem evimin işini yaparım ben cocugumun her işini ihtiyacını giderim akşam olunca 9da gotururu uyuturum bu ara benim oğlumda uyumuyo anne yani beşiği küçük geldi yer yatağı yaptım alışık değil uyaniyo sallıyorum uyutuyorum yerine koyarken uyaniyo yanına yatıp emziriyorum uyumuyo tekrar sallıyorum tekrar koyuyorum uyaniyo bi gün 5 kez uyandı öyle dünden önce uyudugunda saate bi baktım 11 olmuş 2 saat sallamisim uyumamış eee ben kötü bi anne miyim şimdi kimseye anneligimi sorgulatmam eşim bile olsa laf edemez 
(7 puan) tarafından
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajınız çok güzel anlatmışsiniz Allah yardımcınız olsun v çok çok teşekkür ederim samimiyetinizden dolayı bende kaynanam o kadar ileri gitmedi ama sizinki gibi bilmiyorsun bakmıyorsun gibi dediler benim evim uzak onlara başka şehirlerde yüz o yüzden o konu çabuk kaoandi inşallah bu günlerde geçecek
tarafından
Olur canım hiç sorun değil sen iyi ol da zaten iyi bi annesin gerçi benimki de boş laf :)
(7 puan) tarafından
Keşke sizinle komşu olsaydık inan yıllardır arkadaşmışız gibi hissettim çok sağolun ☺️
tarafından
Ah varya ne çok isterdim benimde kimsem yok işte banada bi can yoldaşı olurdun :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 377 göst.
19 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,738 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 566 göst.
7 Eylül 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 263 göst.
5 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Minikksm579789 (4 puan) tarafından soruldu
+2 oy