0 oy
1,522 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,332 puan) tarafından
Kızlar arkadaşımla aynı katta oturuyoruz. Eskiden yakın arkadaşımdı şimdi arada bir görüşürüz iş güç derken çok fırsat olmuyor. İkimizin de 1.5 yaşında bebeği var. Geçen şarj aleti istemiştim ondan. Bugün geri vereyim dedim msj atmadım ama. Kızımı da aldım kucağıma gittik zile bastik. Öyle bebeğini de kızıni görsün dedim kapıdan da olsa yani adını sayıkliyo hep. Kapıyı yarım açtı. şarj aletini getirdim dedim. Zile bastın Kızım uyuyodu keşke haber verseydin dedi kızarak suratı asık şekilde. Kusurabakma şarj aletini getirdim dedim verdim döndüm gittim kızımla birlikte. Ama kıpkırmızı oldum kızlar ben olsam zile bassa asla öyle bir şey demezdim çok alındım kıpkırmızı oldum zaten alıngan biriyim çok utandım sizce ben mi alınganlık yaptım yoksa arkadaşım haklı mı .

45 Cevaplar

0 oy
(53 puan) tarafından
iki tarafta haklı burda senin de bebeğin var daha düşünceli olmanı zile basmamanı beklemiş olabilir ama bunu söyleme ifade etme şekli kötü orda da sen alınmakta haklısın bi tarafın özür dilemesi lazım ama yoksa boş yere gerginlik bence seviyorsan arkadaşını bi kusura bakma düşünemedim de geçsin gitsin
(1,332 puan) tarafından
Kusurabakma dedim zaten iki defa orda. Bunun için kusmem cnm ama alındım biraz ben olsam öyle demezdim
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
ayıp etmiş ben olsam ben de alınırdım .Zile kağıt assın çocuk uyuduğunda , zilin sesini kıssın .
0 oy
tarafından
Kuzum haklı sanki ya bende çok sinirleniyorum çocuğu biri uyandirinca zaten doğru düzgün uyku düzeni yok geçende kaynanamgilde uyuttum gittim bulaşık yikiyodum uyuyo sanıyorum eşim geldi Muhammed uyandı haberin varmı dedi nasıl dedim sen gittin uyandı babamda aldı dedi ben bu sinirlendim haber verseydiniz de geri uyutsaydim uykusuz uykusuz çocuk derdine dusuyosunuz ya dedim 
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Arkadaşın haklı cnm kusura bakma ama çünkü benimde kızımı uyuttmda zile basma yazısı oldugu halde zile basmışlardı okuman yazman yokmu dedim uyannca o gün sinir oluyor
0 oy
tarafından
Kesinlikle haklı bebekli bir eve ne olursa olsun habersiz gidilmez zile de basılmaz 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 706 göst.
0 oy
6 cevap 198 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 2801 (846 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 509 göst.
16 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 478 göst.
30 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Asel_asena (536 puan) tarafından soruldu