0 oy
393 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (118 puan) tarafından
Kizlar geçende post açmıştım kaynanam gelcek felan diye cuma günü geliyor bundan hariç hamileyim dogumuma 1 ay kaldı annem kaynanamın geleceğini duyunce bana dedi iste kaynanan geliyor benim gelmeme gerek yok 5 6 saat uzaklıkta farklı sehirdeyiz 2 haftadır da hastayım gribim cok kötüydüm atlattım şimdi annem bu süre zarfında beni bikere bile aramadı iyimisin kotumusun nasıl oldun diye geri ablam söylenmiş anneme doğumda kızı tek başına niye bırakıyorsun diye çünkü eşimin ailesi hep annen gelcekmi diye sorduğunda bişe diyemiyorum cidden beni aradı annem gelirim az kalır dönerim dedi bende gelme dedim burda işler bitmez kalabalık olcak ev dedim zaten birde düğünde altın felan takmadı annem hiç bitane çeyrek altın edicejmis doğumda  o çeyrek altında benim zaten evlenmeden önceki anneme verrmistim saklaması için cidden bende mi var hata

6 Cevaplar

+1 oy
(1,944 puan) tarafından
Altin falan onemli değil de iki hafta hic aramamasi kötü olmuş:( doğumda gercekten yardim edecek biri gelirse gelsin iki hafta kalsin yoksa kostek olacaklarsa sikıntidan başka ise yaramazlar 
(118 puan) tarafından
Ya altın önemli değil cidden ama ilk başta gelmicem dedi birde ablam aradı kızdı annneme oylelikle kararı değişti bende üzüldüm dün gece uyumadım inan ağlamaktan niye annem böyle sahip çıkmıyor diye
(1,944 puan) tarafından
Annem yok canım o yüzden sana cokta sağlikli fikir veremem ama herkesin de annesi bir değil yorumlarda da okuduğum kadariyla kimisi tam anneliğini yapiyormuş iste ne güzel. Seninkini de umarim sen yanliş anlamişsindir hamilelik psikolojisiyle
(118 puan) tarafından
İnşallah cnm
-Reklam-
0 oy
(14,147 puan) tarafından
Niye annene gelme diyorsun ne olursa olsun annen ve ona çok ihtiyacın oluyor bilmiyorum 
(118 puan) tarafından
İlk başta gelmicem dedi canım ablamda kızdı anneme oylelikle bende zorla geliyormuş gibi hissettim
(14,147 puan) tarafından
Olsun anneni kırma gelsin kalsın
(118 puan) tarafından
Tamam canım dün gece gerçekten okadar üzüldüm ki annem niye böyle diye
(14,147 puan) tarafından
Hiç aramamasi sormamasi evet insan üzülür ama olsun annen hiç kırma sen gelsin kalsın torununun yanında kızının yanında olsun
(118 puan) tarafından
Tmm cnm
(14,147 puan) tarafından
İlk bebeğin mi
(118 puan) tarafından
Evet hiç bişey bilmiyorum canım birde kaynanamda unuttum diyor bildiklerimi çok uzun yıllar geçti aradan diyo nasıl edileceğini bilmiyorum diyor kadınada bişey diyemiyorum
(14,147 puan) tarafından
Rabbim kavustursun saglikla.halledersiniz inşallah annen de gelicek nasılsa ☺️
(118 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
(14,147 puan) tarafından
Her kafadan bir ses çıkmaz inşallah o sorun oluyor genelde☺️
0 oy
tarafından
Hamilesin ve aşiri duygusal düşünüyorsun.

Sonra pişman olursun zaten keşke yanımda olsaydi diye
(14,147 puan) tarafından
Ay insanın çok ihtiyacı oluyor sancı xekerken annem yanımdaydı elimi tuttu ah annem ah insan o an çok değişik düşünüyor anne olunca daha da degisik
tarafından
Ayy benimde. Hastanede yanımdaydı hep elimi tuttu anne anne anne sürekli sayikladim. Oda çok uzuldu
(14,147 puan) tarafından
Ne ağladım ne ağladım ben de öluyorum demiştim hep elimi tuttu hiç bırakmadı insanın çok ihtiyacı oluyor ikincimsezeryan oldu ve birden geldi suyum 37+0 da kontrol gunumdu hatta on günüm vardi annem hemen atladı geldi o gün insanın gözü annesini arıyor
(118 puan) tarafından
Ya canım hastalandim ne aradı ne sordu ilk başta kendisi gelmicem dedi bana ablam aradı kızdı anneme oylelikle gelirim dedi zorla geliyormuş gibi hissettim
tarafından
Olsun anne bu. Küsme sen yinede
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Maddi geçtim manevi destek olması gerekir 
(118 puan) tarafından
Ablam doğum yaptı 3 ay yanındaydı onunda kaynanası vardı yanında ama bana gelince niye böyle ayrım yapıyor bilmiyorum canım sordum yok diyo niye ayrım yapıyım diyor
0 oy
tarafından
Altın önemli değil ama gelmemesi çok kırıcı 
(118 puan) tarafından
Evet ablam doğum yaptı gitti 3 ay kaldı yanında kaynanasida vardı ben naptın ki anneme benim yanıma gelmiyor bu can sıkıcı
0 oy
tarafından
Altın maddı duruma baglı canım maddıyatı var da yapmıyorsa uzucu ama asıl olan senı aramaması hanı sen gel kotuyum dersın dıye aramamıs gıbı
(118 puan) tarafından
Bı ablam daha var canım ona bilezik taktı doğum etti diye Nisan ayında maaşı var borcuda yok altın olayı okadar sıkmadı açıkçası canımı arayıp sormamasi gelmek istememesi kötü durum

İlgili sorular

+4 oy
18 cevap 564 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde idilto (2,271 puan) tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 814 göst.
8 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (26,622 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 520 göst.
31 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Buket166 (50 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 1,278 göst.