0 oy
720 göst.
Diğer kategorisinde (802 puan) tarafından

Bende oglusumla giderim yürüyüşe :D

image

7 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Anam cok sirin ya bu=Dama oyunla bir ısırgan birseye benziyor =D
(802 puan) tarafından
Cok sevimli sevgi arsızı birde biri gelsene kendini sevdirse diye bakiyor :)
(12,026 puan) tarafından
Bnu boyle tutcan agzından bir sıkıştırcan götğne vura vura sevcen
(802 puan) tarafından
Kendi götünü zaten yanaşmıyor sev diye
(12,026 puan) tarafından
Jack russel kırması mı
(802 puan) tarafından
Değil canim  beagle kırması:)
-Reklam-
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Yaaaaaa yerim 
(802 puan) tarafından
Tam ısırmalık:)
0 oy
(447 puan) tarafından
Çok sevimli adı ne
(802 puan) tarafından
Bilbo canim :)
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Oyyyyy çok tatlı buğğğğğğ,mıncırırımmmm
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Ay Allah'ım yerim yerim çok tatlı ck güzel masllah sana minik dostum 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
Ama ama ama o masum suratını mincik mincik ederrriiiimmmmmm hunharca saldırırım ısırırım ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ çok güzelsin sen
(802 puan) tarafından
Aynen çok tatlı sabah sporumuz yürüyüş yapmak birlikte :)
0 oy
(163,556 puan) tarafından
bak sevimli yaaa benim herifde pitbul aldi rabbimin yarattigi ama korkunc yaa valla tirsiyom
(802 puan) tarafından
Bitbulda köpek nasil egirtrsen o şekle bürünüyor hayvanlar
oyle ama gercekten disleri falan hani ürküyo insan bide hareketli gordumu ustune zipliyo tirsiyorum
(802 puan) tarafından
Bende istemiyordum sımdi en çok benn bakıyorum
(4,420 puan) tarafından
Pitbullarin aslında bakıcı köpek ırkından olduğunu ama vahşi eğitim sonucu aşırı saldirganlastigini biliyor muydunuz ")) ablam in bir piti var di cussesini gören beş metreden kaçardı ama huyu bildiğin bir bebek di küçük kızım 1.5 yaşında falandı yanında masuz elimi kaldırıp kızdım vururum bak falan diye nasıl onu ne geçti patisiyle sarılıyor bana bir hirliyor du ki görmeniz lazım ") pitbull lar çok sadıkdir
(802 puan) tarafından
Bencede bakan insan önemli eşimin dediği gibi hayvanı diyor karanlıkta birakiyorlar vahsilestiriyorlar sonra pitpul kötü aslında bu sahibi ile alakalı bir durum..eşimde kangal vardi cocuklar elini ağzına soruyordu sesini cikarmazdi
ismi bile urkutucu geliyo sahibinin bogazini issirip öldürdu tabi yetistirmedende olabilir esiminkide gri kasli mavi gozlu olandan buyumus hali uzakdan bile korkutucu gorumtuye sahip bakalim huyu suyu nasi olcak hani insani gordumu kucagina atlamaya calisiyo falan bide simdiden esimin ustunu basini tisortlerini delik desik etti issiriyo ☺️
(4,420 puan) tarafından
Bizde yavrudan almıştık ilk bana geldi hector du adı sonra ablam aldı büyüttü ilk daha gözleri acilmamisken benim kokumu aldı sonra aylarca görmedim tekrar bir araya geldiğimizde kökünü alınca ki yüzünün şekli aklimdan hiç gitmiyor ") bal gibiydi ya yavrum çaldılar =( birde av köpegim vardır barlas onuda daha gözleri acilmamisken aldım koynumda büyüttüm tam bir oyun bebegiydi ne yazık ki oda vefat etti çok özlüyorum o kuzumuda

İlgili sorular

+1 oy
47 cevap 1,835 göst.
23 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Emrem Emirim (1,390 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 601 göst.
0 oy
4 cevap 514 göst.
30 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 626 göst.
11 Nisan 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Sihemin Annesi❤ (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,135 soru

24,178,793 cevap

336,235 kullanıcı

...