0 oy
364 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Yüzünü kabar kabar benek benek doktora gittim egzama dedi yediğin şeyler alerji yapmış dedi başına gelen var mı ne alerji yapar ki diyete falan gireceksin dedi test yaptıralım bidaha ki geldiğinde geçmezse dedi mukuslu kakası da ishal bildiğiniz 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
En son ne tukkettin mesela süt ürünleri çok alerji yapar 
tarafından
Ya uzun zamandır var alerji yapıyor diye çok birşeyde yiyemiyorum
-Reklam-
0 oy
(313 puan) tarafından
Antibiyotik ya da bi surup kullandı mi 
tarafından
Yok canım
0 oy
(1,451 puan) tarafından
Ayni seyler vardi oglumda bicok seye alerjisi var suan cok kati bi diyetteyiz insallah sizde yoktur cunku baya zorluyo insani
(2,704 puan) tarafından
Ne kadrlık oglun nelere var canm
(1,451 puan) tarafından
Suan 7 aylik sut ve sut urunleri kuru baklagiller yumurta yesil fasulye patlican kuru yemis
(2,704 puan) tarafından
Oooo cok kötü yaa patlıcana cok erken 2yastan önce veremezsın zaten senden mı gectı emzırıyomusun
(2,704 puan) tarafından
Bırde yeşıl fasulyenın falan testı yok sız deneyerek mı çözdunz teşis nasl kondu
(1,451 puan) tarafından
Evet hepsini emzirirken anladim zaten
(1,451 puan) tarafından
Sadece sut ve yumurta testte cikti digerlerini deneyerek buldum
(2,704 puan) tarafından
Geçmiş olsun canm zor
(1,451 puan) tarafından
Sagol canim
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Canm en basta süt ürğnlerı sonra yumurta kuruyemıs balık mevsımıde acıldı gluten soya bunları tek tek dene resım varsa at bakalm benım kızım 4aylıkken egzema cıktı anladm hemen alerjı dedıler test yaptık süt yumurtaya cıktı daha sonra kandanda bakıldı yumurtası alırı yuksek cıktı bı yedigim cıkolatanın ıcınde bıle varsa kızımı etkıledı o derece kakada mukus ve kan varsa cıddıbalerjıdır lutfen dıkkat et her gun bıodermanın nemlendırıcısını kullandm özel apodık dermatit hassas kuru cıltler cın olanını sonra kıyafetlerıne ekstra durulama yaptım sabun sampuan bısı kullanmadm yıne bıodermanın hassas cıltlere ozel jellerındenbaldm onu kullanıyor bırde egzemanın cınslerı vardır sıcak soguk sevmeyen asırı sıcak veya soguktan uzak tutman lazm onlarda tetıkler kılotlu corap dar seyler giydirme daha cok kasıntı yapar ben bunları dıkkate aldım cok sukur dıyete geçtık kremlerımızıde kullanınca baya hafıfledı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 306 göst.
0 oy
4 cevap 165 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,222 soru

24,180,469 cevap

336,304 kullanıcı