0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar pizza yapıyorum ama çok kabarıyor pişerken ve kalın oluyor hamuru az tutsam bile bunu ince nasıl yaparım ya

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Fırına vermeden önce hamuruna çatalla delikler açıyor musun 
(12,024 puan) tarafından
Heh onu dicektim bende
tarafından
Bazen insan dalıyor unutabiliyor delikler açmayı, dikkatinden kaciyordur belki
(886 puan) tarafından
Evet açtım nette gördüm ne işe yarıyor o
tarafından
Hamurda maya kullanildigi için hamurun çok kabarmasıni engelliyor.
tarafından
Pizza hamuru biraz kalın oluyor zaten. Çok kabardigini kalın olduğunu dusunuyorsan tariften iki pizza çıkıyorsa üçe bölüp üç tane cikarabilirsin.
-Reklam-
0 oy
(435 puan) tarafından
Ben pizza ustasiydim kuzum çalışırken hamuru mısır unu ile acinca cok guzel aciliyor elinle tezgin ustunde acabilirsin ve tabi kenarina incelik vericen ki kalin olmasjn
(886 puan) tarafından
Sofra da açtım ince mısır unu ile mi açarsak iyi olur kendini de ince açtım ama kabardı

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 425 göst.
0 oy
17 cevap 776 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde indigo (7,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 244 göst.
28 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Havin06 (3,381 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 592 göst.
27 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nimbus (47 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,484,828 soru

24,280,753 cevap

342,739 kullanıcı

...