0 oy
1,283 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,349 puan) tarafından
Kızlar iki arkadaşım arasinda geçti olay. Bir arkadaşım diğer arkadaşıma bebek görmeye giderken elbise almış bebek için. O da elbiseyi dolaptan satışa çıkarmış. Kullanmamış sanırım hiç. Hediyeyi alan arkadaşım da baya bozulmuş Instagram'dan falan silmiş kızı. Sizin hediyenizi dolaptan satmaya kalksa biri ne yaparsınız? Ben bu kadar umursayip büyük tepki vermezdim herhalde düşündüm de. Siz ne yapardınız?

43 Cevaplar

+5 oy
(25,181 puan) tarafından
Bana gelen hediyelerden sattığım oldu tabiki de küçülüp kenarda durması saçma, gayet mantıklı bir hareket yapmış devir tasarruf devri
tarafından
Helal selommmmmm
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Cook abartılı tepki bence bn umursamazdm
+1 oy
tarafından
Belki paraya ihtiyacı vardir
0 oy
tarafından
Kirilirdim kullanmayacaksa baska birine hediye etsin benim gorebilecegimi bildigi halde dolaptan satiyorsa bu kabalik bana gore kirici bir hareket ama instagramdan falan silmezdim bi sure mesafeli davraanirdim
tarafından
Profilin hep dikkatimi çekiyor ürkütücü:)
(1,349 puan) tarafından
Kız bana dedin sandım hahaha
tarafından
Mrs.Eris yorumu yeni fark ettim neresi ürkütücü ya bence guzel :)
tarafından
Ne anlatıyor merak ettim özel bir anlamı var mı
tarafından
Cizen sanatci icin anlami ne bilmiyorum ama ben galaksiye ilgili oldugum icin bana anlamli geldi :)
0 oy
(4,007 puan) tarafından
bir sey yapmazdim . begenmemis demek ki derdim 
0 oy
tarafından
Hemen kötü düşünmemek lazım belki bedeni olmamıştır belki kullanmıştır ama artık küçük gelmiştir önce sorardım sonra tribimi atardım günah almak var sonuçta 
0 oy
(6,157 puan) tarafından
Bende satıyorum bilinmedik yerden alinmis fis yok degisim yok  ya dar ya buyuk geliyor  fis degisim sirmaktansa satarım yani buna tepkisi ağır olmuş beğenmeye bilir bende herseyi begenmem 
(3,408 puan) tarafından
Banada bebek hediyesi geldi mesela 4 5 yaş veya beğenmediklerim vardı içinde, değişim fişleri vardı. Değiştim şimdi giyeceği kıyafetler aldım çokta iyi oldu :) o da parasıyla başka bişey alır aynı mantık bencede
0 oy
tarafından
Eş tarafına hediye almıştım ev görmeye giderken sonra o kişi aldığımı başkasına vermişti cok bozuldum daha da muhattap olmadım 
0 oy
(2,466 puan) tarafından
Bebegi büyüdüyse elbise ona olmuyorsa sorun etmem ama giydirmek yerine satmayı tercih ettiyse bende bozuluyorum ayıp diye birsey var
0 oy
(7,814 puan) tarafından
Beğenmemiş olabilir herkesin zevki farklı ben son zamanlarda zarf içinde para veriyorum ki kendi zevkletine ihtiyaçlarına göre alsınlar en mantıklısı bu bence.
0 oy
(725 puan) tarafından
Çok ayıp ben asla değer verdiğim birinin hediyesini yapmam başkasına hediye edebilirdi...ilişkimi bende keserdim eğer arkadasimsa  kırılabileceğimi düşünmeli aksi takdirde arkadaşım olamaz
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Kirilmis olabilir ama çok abartılı tepki vermiş küsüp Instagramdan silmekle sonuçta hediye vermiş sonunu aramazsın belki verdiği kadının bebeğine uymadı küçük geldi yada bazı şeyleri bebekler giyemiyor mesele asronot Tulum aldı ailem bir kez giydiremedik sıkılıyor içinde cok ağlıyor halam iki kazak almış tenine batıyor kaşınıyor kızarıyor yeni onlaridida ondan giymedi  bebeğim yani uymadiysa kadında ihtiyacı var belki satışa çıkardı tamam hediye saklasa daha iyi olurdu da saklamamis ama bunun için Instagramdan silip küsmeyede gerek yok olayı bu kadar dramatiklestirmeye altı üstü bir kiyafetmis benim fikrim kırılması normal bu ama küsülecek kadar bir durum değil 
0 oy
(6,676 puan) tarafından
Hediye sonuçta nolcak 
0 oy
tarafından
Ben umursamazdim. 
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Beğenmemiş olabilir, çok normal. Küçük gelmiş olabilir, mevsime uygun olmadığı için giydiremiyor olabilir, satsın başka bişi alsın ne var bunda. Abartmış bence. Benim de sevdiğim arkadaşlarımın getirdiği şeyler var bazılarını hiç beğenmedim, ne yapalım zevk meselesi, o arkadaşlarıma da çok değer veririm, dua ederim hayırla anarım. 
(1,349 puan) tarafından
Ben de senin gibi düşünüyorum canım
(3,485 puan) tarafından
Bence aralarını düzeltmeye çalış. Güzelce izah et büyütmesin daha fazla.
0 oy
tarafından
Kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına da yapmam şahsen. Hediye benim için önemlidir. Olmuyorsa kaldırır koyarım kenara. İlla ki yeri vardır onun Rabbim birinin kısmetine yazmıştır. Hediyeyi hediye bile ederim ama satmak çok yanlış geldi. Madem o kadar ihtiyacı var değişim fişi sorabilirdi.  Bunu sormanın ayıp olduğunu düşünmüyorum. 
0 oy
tarafından
Durumm yoksa satardm satmdn önce canım olmadi küçük geldi faln derdm hiç giydrmmsmi 
0 oy
tarafından
Kusura bakmasın da hediye etmiş artık hediye hediye edilenin mali olmuş ister atar ister satar belki kadının durumu kötü oradan gelecek üçe beşe kalmis
0 oy
(5,424 puan) tarafından
Belki giydiremeden küçük gelmiştir satmıştır fazla büyütmezdm
0 oy
(542 puan) tarafından
Belki bebegine olmamıştır belki de ihtiyaci vardir ihtiyaci olmasa satmakla ugrasmaz diye dusunuyorum.Bana kalirsa silmesi filan cok yanlis ya.Ben silene bunu mevzu yapana sinir oldum.Aldigini niye soyluyosun zorlami aldirmis kadin hediye

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 225 göst.
17 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Angel1992 (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esvet (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 920 göst.
8 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,087 göst.