0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (2,203 puan) tarafından
Kızlar 23+4 haftalık hamileyim 2 gündür stresli geçiyor benim için dün geceden beri ağrılarım ve kasılmalarım var küçük bir yerde yaşadığım için kadın doğum doktorları haftanın 2 günü geliyor ve randevu olmadan bakmıyor acile gitsem sizce bakarlar mi yani yani ya da ilgilenirler mi bu ağrıların yanı sıra mide bulantısı ve yanması var sizce bakarlar mı lütfen şuan soracak kimsem yok ailem bana 10 saat uzaklıkta onları meraklandırmak istemiyorum

3 Cevaplar

0 oy
(524 puan) tarafından
Kadın doğum acil varsa bakarlar diğer acil bakmıyor cunki
(524 puan) tarafından
Ailenden birine haber vermelisin kotuysen
(2,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim kadın doğum acil yok mecbur beklicem öyleyse
(524 puan) tarafından
Esin yanında degilmi canım
(2,203 puan) tarafından
Var ama yok
-Reklam-
0 oy
(191 puan) tarafından
Genelde kadın doğum doktoru nöbetci kalıyor hiç olması bebeğim kalp atışına filan bakarlar mutlaka git görün 
0 oy
tarafından
Ben de 23+1 im benim de çok ağrım ve kasılma var dün ve bu gün. Ama ben kızımı kucağıma alıyorum ona bağlıyorum yürümüyor çünkü daha. Belin mi ağrıyor canım yoksa kasıklarda da ağrı var mı?
(2,203 puan) tarafından
Kasıklarım ağrıyor canım benim ilk işte 2 gündür stres yüzden olduğunu düşünüyorum gece pek uyuyamadım ağrıdan sabah 7 de kalktım gün içinde de ağrım ve kasılmalarım oldu sanki içimde lastik var arada sıkışıyor ve sonra gevşiyor gibi
tarafından
Canım strest yapma ama düzenli aralıklarla oluyorsa git derim ben sana. Akıntında falan bir değişiklik var mı
(2,203 puan) tarafından
Hayır ama işte 2 gündür fazla akıntım oluyor bide çok hareketli normalde ama şimdi sanki o kadar da değil gibi
tarafından
Sanırım gitmen gerekiyor selincim.
(2,203 puan) tarafından
Teşekkür ederim sizce ılık duş alsam iyi gelir mi
tarafından
Canım ağrılarına iyi gelebilir ama sıcak suyun karın ve kasık bölgelerine gelmemesi gerekiyor. Kasları gevşektir genelde doğumu hızlandırmak için ya da doğumdan önce kaslar gevşeksin diye duş önerilir sen uyu birazcık dinlen tatlı ye varsa meyve suyu iç karnını doyur yat dinlen eğer biraz hafifleme varsa korkulacak bir şey yok inşallah strestten de bebekler hareketsizleşebiliyor
(2,203 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim tekrar kendine iyi bak iyi akşamlar
tarafından
Sen de kendine iyi bak canım Allaha emanet ol. Hayırlı akşamlar ☺

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 191 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde O bir anne (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 316 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 231 göst.
22 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prenses_1prens (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,775 soru

24,090,211 cevap

331,711 kullanıcı

...