0 oy
237 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (504 puan) tarafından
Arkadaşlar ben ehliyet kursuna gidince tacize uğradım ve şikayetçi oldum davamız oldu yanliz başıma olduğum için birde karşı tarafın tanıdıkları çok olduğu için beraat ettiler ve beni karakolda dahi tehdit ettiler hamileydim o zaman her neyse davamız oldu sonra bu kişiler beni kursa gitmediğim için ödeme yapmadığım için icraya vermiş ve zaten ehliyet almadim tacize uğradığım için kursa bir daha gitmedim bugün e devletimde gördüm beni icraya vermişler bende gidip itiraz ettim ve durumu yazdım başka ne yapabilirim bu kişilere beni ben başka şehire bile gitsem bulurlarmis

2 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Gidip karsı dava acın ve savcılıga suc duyurusunda bulunun. Candır devleti degil burası. Nasıl tehdit ederler. 
(504 puan) tarafından
Ediyorlar vallahi ve evimin önünden silahlı erkek geciyor ben hiç tanımıyorum kişileri ben beni taciz eden kişiden şikayetçi oldu bana bunu yapan sürücü kursunun sahibi kişiyi hiç tanımıyorum kursa gittigimdede hiç görmedim beni aradılar biz onu işten çıkardık dediler ben istemiyorum dedim
(12,026 puan) tarafından
Bir hizmet karsılıgı bedel alınır. Siz bir hizmet almamışssınız. Bunu kanıtlarsanız ki bence tacizden öte ne gibi bir kanıt olabilir.
(504 puan) tarafından
Zaten bende öyle yazdım  bir bedel yok bir hizmet yok ayrıca taciz var dedim sikayetci oldum dedim gerekirse bir daha olurum dedim
(12,026 puan) tarafından
Sizi hoca mı taviz etti
(1,154 puan) tarafından
Süresi içinde mi itiraz ettin ? Takip senetli mi ?
(504 puan) tarafından
Evet hoca taciz etti bende şikayetçi oldum hepsi geldiler karakola karakolda dahi beni tehdit ettiler benim bir düşmanım var onlar yaptırmış dahada büyüdü olaylar sonra bana dahada yuklendiler tek buldukları için şimdi en son yaptiklari işte icraya vermişler her türlü pislik yapıyorlar yani
(504 puan) tarafından
Daha elime kagit geçmeden itiraz ettim e devlette gördüm hemen gittim itiraz ettim senet falan yok zaten biraz ödeme yapmıştım onlar elimde ehliyeti alınca hepsini verecektim her gittiğimde ödeme yapıyordum sınavlara ama direksiyon kursunda taciz etti
(12,026 puan) tarafından
Ay saka gibi ya. Peki tehdide delilin var mı mesaj arama kaydı vs.
(1,154 puan) tarafından
Süresi içinde itiraz ettiysen takip durur. Karşı taraf süresi içinde itirazın kaldırılması davası açarsa orada delillerini sunarsin. Eğer elinde birşey yoksa maalesef haksız çıkma ihtimali var. Taciz davası ayrı borç ayrı diye hakim çok farklı karar bile verebilir.
(504 puan) tarafından
Evet sürekli bana msj atıyorlardı bende şikayetçi oldum yine birsey olmadi
(504 puan) tarafından
İyide benim borcum yokki ben ehliyet almadim ki gittiğim kadar ödedim boşa gitti zaten ehliyet almadim tacize uğradığım bir yere gidipte birdahami tacize uğrayayım ve yada bana zarar versinler hakim inşallah kadın olurda anlar
(12,026 puan) tarafından
Taciz davanın dosyasını istet. Orada tarih cıkacaktır. Hem kendi pslikleri hem de daha para diyorlar
(1,154 puan) tarafından
İster olsun ister olmasın modunda onlar. Ne koparsak kardır kafasında. Bazıları itiraz etmez, en azından bişey kopaririz diye düşünür. Ama itiraz ettigin için takip duracak. Eğer ellerinde kanıt yoksa, dava acmazsa dosya durur öyle devam edemezler.
(12,026 puan) tarafından
Aynen itirazda icra süresi durdurulur
-Reklam-
0 oy
(17,423 puan) tarafından
Kursu milli eğitime şikayet et. Başina gelenleri anlat. Kapatilsinlar o zaman görürler. Hem suçlu hem güçlüler. 
(504 puan) tarafından
Sikayet edebilirmiyim yarın gidip ederim çünkü tehdit ediyorlar sahibinin baya bir şubesi var
(17,423 puan) tarafından
Ban ben kursa yazildim ama beni kaydettirmemişler. Aradim milli eğitimi işlem başlatalim dediler. Sonra eşim boşver sonraki ayda devam edersin dedi. Kursun bulunduğu ilçe milli eğitimi arayip anlat durumu. Bu kurslar milli eğitime bağli. Heleki taciz olayini anlatmayi ihmal etme.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 914 göst.
27 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 511 göst.
15 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 632 göst.
1 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Casperiye (9,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 35Nisa.! (150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,591 soru

24,185,722 cevap