0 oy
875 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (199 puan) tarafından
Merhaba. Beni azdan çoktan tanıyanlar var. Bugün artık sondu. Kimsem yok ne çalacak kapım nede arayacak birileri. Neolur Allah rızası için bana yardım edin.  İş bulaana kadar başımı sokacak yer olsun. Hiç kimseyi rahatsız etmem elimden her iş gelir. Yatılı iş arıyorum ozellikle kala bileceğim. Boşanma davası açmak icin param yok. Bana yardim edin yalvarırım size. Gormezden gelmeyin. Duydugunuz bildiyiniz yatili ev işleri falan arayan birileri varmı. Ömür boyu duaciniz olurum 

23 Cevaplar

0 oy
(6,676 puan) tarafından
Annen baban arkadsin yoku yoksa polisi ara 
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından

Ah canım ya Allah belasını versin eşine zulmedenlerin. Elimizden bişey gelse de yardımcı olsak ama napabiliriz ki burdan :'( bende manisadayim. Bağ bahçe, zeytin- üzüm işleri ayarlayabilirim ama barınacak yer lazım :(

0 oy
(4,420 puan) tarafından
Evden çok en yakın karakola gidip sığın onlar gerekirse seni bir hastaneye götürüp darp raporu alırlar şikayetini yaparsın can tehlikem var dersen de alır seni kadın sığınma evine yerleştirirler oradan da bir işe sokarlar seni yoksa da eşine uzaklaştırma verilir sen evine dönersin esin eve yaklaşamaz bile ve telefonunda kades uygulaması olsun mutlaka ki bence her kadının telefonunda olmalı bu sadece eş şiddetinden dolayı değil dışarıda da çok saçma sapan zorbaliklara da maruz kalabiliyoruz böyle şeyler içinde çok faydalı bir uygulama olduğunu düşünüyorum tavsiyelerim bu şekilde kimseye inanıp güvenip pesinden gitme sakın 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,095 göst.
0 oy
24 cevap 1,165 göst.
16 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,091 göst.
11 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 797 göst.
23 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (420 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,115 soru

24,134,647 cevap

334,229 kullanıcı

...