0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 33 haftalık hamileyim bugün karnım sürekli taş gibi ve bebek çok harekteli sürekli lavaboya gidiyorum. Acaba bjr sıkıntı filan mj var yoksa gayet normal mi 

3 Cevaplar

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Kaç haftalık canım
tarafından
33 haftalık :)
(4,234 puan) tarafından
Sertleşmesi magnezyum eksikliğinden olanilir canım sodyum oranı düşük maden suyu içebilirsin doktoruna da söyle ilaç da başlar belki kan tahliline bakınca ama yalancı sancılar da başlamış olabilir kontrole gidince mutlaka söyle doktoruna
tarafından
Tahlil yaptırdım gayet normal sonuçlarım yarın kontrolüm var tekrar konuşacağım doktorumla:)
(4,234 puan) tarafından
O zaman yalancı sancıların başlamış canım benim de çok olurdu 35-36 haftadan sonra başlamıştı sertleşince resmen dermanım kesilirdi elimi kolumu kaldırmaya halim kalmazdı doktorum ayaktaysan otur oturuyosan yat demişti sertleştiği zamanlarda
tarafından
Ay bir an önce doğsun istiyorum heycanla bekliyorum:)
(4,234 puan) tarafından
Off demii son haftalarda insan hemen doğsun istiyor ilk bebeğin mi bilmiyorum ama 39-40 a doğru o heyecan yerini bıkkınlığa bırakıyor :D
tarafından
Evet ilk canım heyecanlıyız  baya
(4,234 puan) tarafından
Benim de bi tane 11 aylık şimdi Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah hepimizin evladına :)
tarafından
Amin inşallah canım ♥️
-Reklam-
0 oy
(638 puan) tarafından
Normal şuan canım aksine hareketli olması iyi bende o haftalarda sürekli lavaboya giderdim mesaneye baskı yapıyor minnak
tarafından
Evet af edersin daha çıkmadan tekrar ihtiyaç duyuyorum ve artık sinir oluyorum:)
(638 puan) tarafından
Normal canım korkutma kendini ben o kadar çok araştırdım o kadar çok doktora gittim ki kadın doğum uzmanı gibi oldum
0 oy
(30,142 puan) tarafından

Dr git normal anormal olamsini o söyler beklemeyin 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,193 soru

24,121,463 cevap

333,490 kullanıcı

...