0 oy
892 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (682 puan) tarafından
Kızlar bu sorun derken otizm solunum yetmezliği vs farklı hastalıklar  farkındalık olsun diye soruyorum bunu okuyan gebe olup sigara içen annelerde vardır illaki  bir kaç kişiden duydum sormak istedim 

27 Cevaplar

0 oy
tarafından

Geliyor linclerrr:angel: 

Ben içtim canım birakamadim bin şükür bir sorunumuz yok ama azaltmıştım ve 0.1 nikotin olanı içiyordum 

-Reklam-
0 oy
tarafından
benim karsesim iciyor simdi gebe ve bebegi hic gelismiyor. ilk gebeligide ayni sekilde oldu. gelisim geriligi yapiyor cok zararli gercekten. halen yalvaliyoruz icme die bir anne nasil minicik bebegini melegini zehirler aklim almiyor. bende gebeyim ve kokusunun dahi oldugu yerde durmuyorum...
0 oy
(337 puan) tarafından
Otizmle uzaktan yakından alakası yok bence ben 18 yaşımdan beri içerim hamile olduğumu duyduğum gün bıraktım dokuz ay boyunca ağzıma bile sürmedim doğumdan sonra neredeyse altı ay hiç içmedim ama oglum otizimli
0 oy
(7,101 puan) tarafından
Gebe bölümünde bir tane hanım post açmıştı ben yaptım siz yapmayın diye bayağı oldu bebeği solunum yetmezliğiyle doğmuştu sigarayı çok içmiş ben yaptım siz yapmayın diyordu çok üzülmüştüm 
0 oy
(2,803 puan) tarafından
Şuraya içtik bir şey olmadı şu içti bir şey olmadı  çocuğu çok sağlıklı falan diye yazmayın arkadaş. Demekki verilmiş bir sadakalari vardı veya istisna idi veya başka bir şey.. resmen cesaret veriliyor bu yazılarla ben bile içimden demekki emzirirken içsem bir şey olmayacak dedim. Bebek gebelik boyunca anneden nefes alıyor lütfen yapmayın.. buraya bir kadın yazmıştı bebeği doğunca ciğerleri sigara içmiş bir insan ciğerleri gibiymiş neden annesi gebelik boyunca sigara içmiş diye.. içip bir şey olmayanlar varsa da yazmayın buraya 
0 oy
(8,821 puan) tarafından
Hamielligimde sigara kullandım bebeğim 5 aylık hala kullanıyorum bir sorun yok ama olmayacağı anlamına da gelmez. Ben kendime hâkim olamasamda kimseye önermiyorum. 
0 oy
(995 puan) tarafından
Sadece sigara kaynaklı mi bilemem ama teyzemin kızı çok içerdi sigara çocuğu engelli doğru Bi dünya sıkıntısi var çocuğun yürüyemiyor net konuşamıyor ve daha çok sıkıntı eşimin arkadaşının eşi içiyordu çocuk epilepsi hastası doğdu yine teyzemin kızı çok içerdi çocuğunda astım var şuan 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 811 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 3,786 göst.
0 oy
7 cevap 997 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde iiiinciiii (2,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 194 göst.
29 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Qelif (57 puan) tarafından soruldu