0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Alabilecegim bir site arıyorum. Bildiğiniz güvenilir siteler var mı trendyol lcw waikiki de falan yok . Yazlık elbiselerini istiyor cici cici diye . Bol cicili :))

5 Cevaplar

0 oy
(54,193 puan) tarafından
oo başlamış cimcime kokosluga♥️
tarafından
Evet evet canım ya . Giydirdigimi de istemiyor hiç yazlıklar da tül badiyle bile üşütür.  :)) ergen ergen tripler
(54,193 puan) tarafından
gecen sene  ela benim dolabımi acip bluzlarima el koyuyodu.kendi dolabina koyuyodu☺️ elbise gymek istedigindede kalin sweatshirt ustune esofman üstüne giydiriyodum kotu duruyodu.ama napayım ana yuregi☺️
tarafından
Ay çok mantıklı:)))) Allah bağışlasın kaç yaşında
Ya tek elbise ile bitmiyor çanta istedi içine silinebilir oje varmış burdan dediler aldık Bi ara ojeye sardı çünkü, minik şişe parfüm koyduk alkolsüz tarak toka rollon bile var inanır mısın pecete islak mendil dışarı çıkacak olalım hemen çantam diye bulur takar . Ve mutlaka içinden birseyler kullanır. Geçen gün kafe de oje sürdü
(54,193 puan) tarafından
yerim ben onu ya vardir ya oyle duzenli kokos kizlar öyle olacak ♥️ daha iki yasindasin sen ne cantasi♥️
4yasinda yazin dugunde rujunu tazeliyordu aynaya bakıp simdide telefondan kamera acip kendine bakiyo nasil diye
tarafından
Ay :)) kizimin 4 yaşındaki hali inan. Allah bağışlasın canım
(54,193 puan) tarafından
amin canim.hepimizinkini bagislasin insallah bir yere gidecek olalım saçını tarar ruj surer far surer
tarafından
Yerim onu ya maasallah ❤ birden büyüyorlar işte böyle makyaj yapmaya bu yaşta başlıyor kiz çocuğu :)))
(54,193 puan) tarafından
istemiyorum yapsin ama hosumada gidiyo☺️
tarafından
Bu hep böyle gidecek işte:)))
-Reklam-
0 oy
tarafından

• Bizde cicili bicili ariyoz ama bulamiyoz:(
tarafından
Ya evet neden yok sinirden elime polar ip alıp orcem
0 oy
(163,556 puan) tarafından
bi bizde yok kokosluk
tarafından
Bende olabildiğince sadeyim valla ama işte her zaman armut dibine dusmeyebiliyor  :))
(54,193 puan) tarafından
bende cok makyaj yapmıyorum yasaktı simdide icimden cok gelmiyo. kizim seviyo saklıyorum buluyor ☺️
tarafından
Ay ben onu bir tık abartıyorum maalesef inşallah bende bırakırım bir gun
(54,193 puan) tarafından
makyaji mi abartıyorsun sadeyim deyince yapmiyorsun sandım. ben calisiyodum günlük rimel goz kalemi surerdim arpacik cikip selazyon olmaya basladi o zaman bir bıraktım yeni yeni arada yapmaya başladım
tarafından
Ya geçmiş olsun. Çok boyar gibide çıkmıyorum ama seviyorum genel olarak fondöten rimel eyeliner göz kalemi ruj allık falan olur maalesef.  Kıyafet olarak sulu puslu değilim çok:)
0 oy
tarafından
Post yukari uc
0 oy
tarafından

Post hortla :D

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 941 göst.
5 Ekim 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 279 göst.
0 oy
4 cevap 225 göst.
1 Ekim 2021 Diğer kategorisinde elis (2,033 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 763 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,848 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,128 soru

24,178,705 cevap

336,235 kullanıcı

...