0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba lazere gitmeyi düşünüyorum ama 10 seans 1000 TL deniliyor kampanya fiyat iyi fakat 10 seans ıyıkı gidenler cevap verebilir mi

4 Cevaplar

0 oy
(11,543 puan) tarafından
Benim 12 seansıti 8. Seanstan sonra hamile olduğumu öğrendim bıraktım çok çok azaldı bacak kol koltuk altı nerdeyse bitti hatta. Tek tük bir iki tane var yok 10 seans yeterli olur bence bitmezse ek saens alırsın 
(862 puan) tarafından
Tekrar çıkıyor mu bende gitmek istiyorum ama hangisine gitmeliyim tekrarlar mi güvenemiyorum
tarafından
Peki hamilelikten sonra çıktımı canım azalma gerçekten oluyor mu
tarafından
Canım birde ağrı çok oluyormu
(11,543 puan) tarafından
Hayır bırakalı 4 yıl oldu çıkmadı. Ağrı sadece genital bölgede oluyo ama dayanilmayacak bir ağrı değil ağda yapana vız gelir :D
(862 puan) tarafından
Buz lazer mi iğneli lazer mi diye geçiyor
tarafından
Ayyy çok korktum yaa agdaylada alamıyorum ben canım hemen yanıyor inslhh korkudan bırakmam
(11,543 puan) tarafından
Buz lazerle başladım aralarda alexse aldılar senin kıl durumuna göre yön veriyolar.igneli hiç yaptirmadim. Ama kendime yaptığım en büyük iyilik bence sürekli tertemiz kol bacak koltuk altı. Ki
(862 puan) tarafından
Gercekten öyle ya bende çok istiyorum her ay agda yapıyorum birde jilet kullanmıştım ben kılları sertlestirdi baya acı veriyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim gittiğimde 10 seans  

.iyi gidiyor . Parasına göre de çok iyi . Şuan genel olarak 2500 istiyorlar . Eğer bitmezse ek seans . Yada paket alirsin 
tarafından
Canim kararlaştırdım 12 seans yaptılar biter büyük ihtimal sadece çok korkuyorum ağrı oluyormu birde tüyleri kacgun önceden almam gerek
tarafından
Ben gitmeden bı gün önce alıyorum . Aynı gün yapamıyorum çocuk durmuyo . Zaten bı gün önce almak yeterli . Acı var evet
tarafından
Tmm canım çok teşekür ederim
0 oy
(11,628 puan) tarafından
Bende 7 seans gittim 10 seansta biter diyo 3 kere daha gidecem
tarafından
Bitme varmı canım sende birde ağrı oluyormu
(11,628 puan) tarafından
Ağrı mi gözlerimden yaşlar akiyo acidan valla gitmedigimde geliyolar pek memnun değilim seans başı 180 veriyorum
tarafından
Hadiya ınslh biter
0 oy
(163,561 puan) tarafından
fiyat cok cok iyi
tarafından
Evet canım çok iyi birde güvenilir yani tek sıkıntım ağrı oluyormu acaba

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 313 göst.
22 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Cemile12345 (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.
24 Mayıs 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Ftmkyra (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 221 göst.
21 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (925 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,286 soru

24,181,300 cevap

336,337 kullanıcı

...