0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
5 yıldır evliyim bekarken aşırı sosyal olan ben evlendiğinden beri sıfır arkadaşlıkla yıllar geçiyor çok ozeniyorum birbirne kahveye çaya giden insanlara dostum dediklerine ben evlendikten sonra bunu yakalayamadım hiç öyle diyeceğim görüşeceğim gel git yapacağım birisine denk gelmedim hep dua ediyorum bunun icin

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben  de öyleyim.sadece 3 tane var ama  2 si lise den.bi tanesi eş  ten

Birisi gwlin oldu   hepten gitti  ikisi de.çalışıyo onlar la da.görüşemiyoeuz yani kimse yok   ben de kuzen dir  komşudur kardeş dir bacıdor da  kimse yok canım.  Hayat devam ke.ama 
-Reklam-
0 oy
(3,104 puan) tarafından
Bende aynı evlendim başka şehire geldim bütün cevremden uzak kaldım. Allahtan evlendiğimden beri en yakın arkadaşım eşim oldu. En azından arkadaş gibi hissettirebiliyor. Memlekete gittikçe de ordaki arkadaşlarla buluşuruz falan. Ama öyle evime çaya kahveye yemeğe gelen bı arkadaş çevrem yok burda. Bende gündüzleri oglumla çıkıp gezip tozup kafede kahve içiyorum. Sosyalliğimi devam ettirmeye çalışıyorum
0 oy
(363 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum evlenmeden önce aşırı sosyal çevrem çok kalabalıktı köyde oturuyorduk gece 12lere kadar kızlarla oturur çay kahve sigara harika geçerdi günler şimdi şehirde dört duvar arasında geçiyor günler ama kuzenim ve birkaç arkadaşım var evlenen arkadaşlar elini ayağını tamamen çekti herkez oturduğu yere alışıyor çoluk çocuk günler böyle geçiyor yaşadığın yerde facen varsa gruplara üye ol arkadaşlık kurmaya calis yalnızlık gerçekten çok zor 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,473,627 soru

24,127,540 cevap

333,826 kullanıcı

...