0 oy
797 göst.
Diğer kategorisinde (1,030 puan) tarafından
Oğlunuz kaç aylıkken cümle kurdu ve kaç aylıkken konuşmaya başladı 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benm benegim 9 aylik ama hic bişe demiyor hatta acaba bi sıkıntı varmi diye dusunmeye basliyom kizim oyle deilde 6 ayliktn itibaren sesler cikaryodu
-Reklam-
0 oy
(2,147 puan) tarafından

2 yaş olmadan çoğu kelimeyi söylüyordu .2 yaşında ikili üçlü cümleler kuruyordu.

2.5 yaşından sonra her şeyi normal insan gibi konuşmaya başladı.

Şuan 3 yaşında susturamiyoruz artik:D

(1,030 puan) tarafından
Ayy inşallah bunu bende derin :D 18 aylık 8-9 kelimesi var çok akıllı ama işine gelmiyor komut alması felan çok iyi hatta masallahi bile var ama ya geç konuşur diye korkmaya başladım kitap okuyorum günde bin kere şarkı söylüyoruz oda oynuyor bunun adı bu şunun adı şu diyorum oda parmağıyla gösteriyor ama ağızdan bir kelime çıkmıyor su aralar cokk fazla bağırmaya başladı acaba konuşmaya başlıcak onun işaretimi dedim sonra sacma geldi bilemedim hadi hadi diye bagriyor çoğu zaman
(2,147 puan) tarafından
Merak etme canım birden açılacak o:)
0 oy
(811 puan) tarafından
Benimki de yaştan kaybetti ;) haftaya 13 aylık olacak. Sabahtan akşama kadar konusuyor ama kendi dilinde ne dediğini anlamıyoruz henüz.
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında çok geç konuştu çok az süre önce konuşmaya başladı şimdi baya konuşuyor çok şükür 
0 oy
(213 puan) tarafından
Bnm bal oğluşum 6.5 aylıktı baba dedi teyzesi gel  dedi gehh şeklinde şuan 13 aylık nennen diyor uykusu gelince anneme nennennee diyordu bı ara anneanne diyemiyordu ceee diyor TV görüp kendi de yapıyor bide memme emme diyor 
0 oy
(4,420 puan) tarafından
17 aylık oğlum ay düştüm, anne al, baba gitti ,anneanne /dede gel vs gibi basit şeyleri diyor ama oda çok nadir cani isteyince onun dışında ıh ıh ederek isini hallettiriyor ")
0 oy
tarafından
3 buçuk yaşında kednini ifade edebilecek kadar konuşuyor halen tam anlamıyla benden başkasına kendini fazla ifade edemiyor 30 35 kelimesi var iki cümleyi bazen söylüyor ama daha tam anlamıyla konuşmuyor bunun icn uğraşıyorum yanı sıra çok zeki ama dili ağır 
0 oy
(5,134 puan) tarafından
Oğlum 27 aylık 2 yaşına girdiğinden beri 2 lı cümle bu aralar da 3 şu cümle kurmaya başladı kelime haznesi çogaldı ne söylersek tekrarliyor renkleri falan ögrendi sayıları falan birden açıldı yani bende endişe ediyorum geç konuşacak diye

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 286 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 148 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 711 göst.
+1 oy
7 cevap 683 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ayben ayda (26 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,970 soru

24,147,534 cevap

334,721 kullanıcı

...