0 oy
1,456 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından

eşimin 2. eşiyim bir oğlum var. ilk eşinden de bir kızı var. kızını görmeye gittik başka şehirde yaşıyorlar. kadının evine yaklaşınca sen in şimdi seni görürse sinirlenir iyice kız için açtığı nafaka davasında çok para ister dedi.( kadın kızı için nafaka artırım davası açmıştı.) ben de kuzu kuzu indim. yarım saat boyınca kaldırımda bekledim 3 yaşındaki oğlumla. neden? kadın beni adamın yanında görüp sinir olmasın diye. not ayrıca 7 haftalık hamileyim.

bu durum normal mi adamın böyle yapması? siz olsanız ne yapardınız?

27 Cevaplar

0 oy
(598 puan) tarafından
Keşke yolda değil de bi kafe restoran tarzı bi yere bıraksaydı seni
-Reklam-
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Benim eşimde aynı kızda gelip gitmio ona rağmen kadınada kızınada sürekli nafaka ödüyoruz hadi o kızı ya bu kadın ömür boyu mu ödenecek anlamadım eşimede tavır yapardım kaç yıl olmuş evleneli yani kadın da sindirsin
0 oy
(1,665 puan) tarafından
En son kocanla boşanmıştın yeniden mi evlendin yoksa başka evlilik mi yaptın 
0 oy
(30,266 puan) tarafından

Saçma sapan iş şu nafaka sorunu belli bir bütçesi geliri olan kişinin fazlasını vermesi çok saçma alan kişide helal bilmez ülkece sıkıntılıyiz vallaha billaha dozunu aşıyor çoğu insan

0 oy
tarafından
Senin adına çok üzüldüm ama yerinde olsam inmezdim ben de giderdim madem o sevgilisiyle çocuğunun kreşine bile gidip bide eşinle tanıştırıyor, sen karısı olarak neden yanında olmayasın ki. Bazı insanlar sadece insanlara zarar vermek için nefes alıp veriyorlar sanki. Evlatlarının hatrına Rabbim ona merhamet vicdan nasip etsin öyle mutlu olsun ki sizle uğraşmaya vakit bulamasın 
(50 puan) tarafından
ya canım kadının bunu salladığı yok uğraşmıyor da.sadece hakkı olan nafakayı almak istiyor kadın 3000 istiyor.adam 25 binin üzerinde maaş alıyor geçen aya kadar 1500 nafaka veriyordu.neyse kadının umrunda değil bu korkuyor kadın beni yeni karımla görür de 300tl 500 tl fazla ister hakim de onun dediğini verir diye ödü kopuyor.
tarafından
Hmmm o zaman işler başka. Senin eşinden kaynaklı yani iyi para alıyormuş aslında eşin ama vermek istemiyor demek ki adam bacım ne diyelim. Çocuk da onun para da onun. Sen üzülme bebeğine yansımasın annesi. Bidahakine bi pastahanede otur kendine mis gibi bir tatlı söyle, yanında da çay. Keyfine bak. Kaldırımda beklemek seni daha çok üzmüştür eminim.
0 oy
(24,580 puan) tarafından
Ben kendi adıma yorum yapayım o arabadan senin tabirinle kuzu kuzu inip beklemezdim ya hiç gelmeyecektim ya arabada beklerdim ya da başka bir uygun yerde bizi bırakıp öyle giderdi kızını almaya. Ama mutlaka bunun kavgası yapılırdı 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 2,000 göst.
22 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hlyplt (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 492 göst.
12 Aralık 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,622 göst.
0 oy
7 cevap 346 göst.

Kategoriler

1,477,863 soru

24,189,469 cevap

336,827 kullanıcı

...