0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

27 aylık kızım sabah 9 gibi kalkıyor. Öğlen uyumuyor,  akşama kadar 1 dakika durmuyor ,kek yapıyoruz kurabiye yapıyoruz bahçede oynuyoruz parka gidiyoruz vs vs. Akşam bu saatlerde uyuyor :ermm: gerçekten artık canım çıkıyor 14 aylık oğlum öyle değil ama kizimin enerjisi asla bitmiyor. Sizce normal mi bu ? Hep böyle enerjikti bu durulmuş hali ama eskiden  uyurdu.Birde çenesi çok düşük çok şükür akşama kadar annne annneee ... bakmadığımda tugba anne sana diyorum diyor :D sanki başka annesi var.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bu arada yaptığım şeylerden çok fazla yemiyor.  Yapmayı oynamayı seviyor hani enerji alıyor desem . 1 2 lokma belki kek,kurabiye kuru gediği için yemiyor 
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Ohh ne güzel ya bende istiyorum kızım hemen büyüsün onunla birileri yapim:)
tarafından
Ya hergun un getir diyor.  Yapıp dağıtıyoruz, buzluğa bir ton attık. Artık konu komşuya gönderiyorum:]))
0 oy
(108 puan) tarafından
Oy maşallah akıllı nabsin zekasını kullanıyor bazı çocuklar öyle
tarafından
Ya gerçekten nasıl dayanıyor bilmiyorum gozleri kızarıyor hani 9 10 gibi uyusa sanki melatoninden de faydalanır:))
(108 puan) tarafından
Hiparaktif çocuk demekki yorgunluğunu hissetmiyor :))) RABBIM yardımcın olsun enerji dayanmaz bu çocuklara
tarafından
Amin kuzum. Yani dayanmak zorunda kalıyor enerji  aslında.  Ama ben gelişiminde bir sorun olur mu diye korkuyorum sadece. Çünkü uyku oldukça onemli
(108 puan) tarafından
Yok canım zaten o alacağı uykusu aliyorki enerji tavan :))) büyüdükçe durulur enerjisi okul felan derken benim oğlum öyledi
tarafından
İnşallah canım ya inan ona üzülüyorum çok yoruluyor:)
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Kuzum kızına çözümüm yok ama sana enerji takviyesi öneririm. Emziriyosan oceanın var günlük enerji ihtiyacını karşılar. Kıyamam benim oğlumda 27 aylık oda öyle koltuk tepesinden inmez daha uyumadı direniyo :D benim şansım ablaları var mhalleden gelip oynuyorlar okul yokken falan biraz olsun rahat ediyorum o zamanlar :)
tarafından
Ya maasallah :)) benim burda yaşıtları var geliyorlar bizim bahçeye. Ama ben gönderemiyorum maalesef.  Ay normal olsun da önemli değil bana dinlenmiyor gibi geliyor. Takviye hep kullandım kuzum ama iştah açıyor bende bıraktım .dediğin markanın kapsulunu kullanıyordum uzun süredir.hasta mesela bir dünya surup içti yok hiç semelemiyor bile
(1,243 puan) tarafından
Bende bırakmıyorum kuzum kızlar büyük 6 7 yaşlarında evde oynuyorlar gözümün önünde:) öyle hayatta bırakamam çok küçük daha oğlum :) ya evet kilo sıkıntı haklısın valla canım birkaç sene daha diş sıkalım az kaldı kreş zamanlarına ha gayret :D çok geçmiş olsun bu arada mevsim geçişi oluyo öyle ya
tarafından
Kiz gelip oynuyorlari gelip alıyorlar okumuşum:))) çok iyi ya burda küçükler var onlar gelince ben daha çok yoruluyorum:) ben yıl başından sonra göndermeyi düşünüyorum valla kreşe.  Kendini güzel ifade ediyor sadece anlatır mı bisey olsa korkar susar mı ona emin olamıyorum ya
(1,243 puan) tarafından
Benimki daha konuşamıyor canım ondan erken bizim için :)  tam gün değil de yarım gün gönderebilirsin canım hem denemiş olursun severse konuşur tam güne çıkarırsın.
tarafından
Olabilir ben emindim sonra ablam herseyi anlatır hale gelsin dedi. Şimdi mesela ben sorunca anlatıyor bugün komşunun kızı geldi kızıma vurdu. Gördüm sonra annene söyleme döverim dedi. Geldim ne oldu kızım dedim kolunu tuttuğu halde bana söylemedi.  Bugün tereddüte düştüm.  Akıllı saat falan alayım diyorum konumu görürüm ortam sesi dinlerim vs diye kafam çok karıştı.  Ne kadar konuşsa da küçükler
(1,243 puan) tarafından
Ya bi dönem benim oğlum da evde yapmaması gereken şeyleri yapınca mesela yere bişey döktü di mi kim yaptı bunu derdim söylemez anane baba flan derdi sonra dedim oğlum söyle ben sana kızmam ne olursa olsun şimdi döksün kırsın hemen söyler kim yaptı derim kendini gösterir ben ben diye. Sende söyle kızına ne olursa bana anlat ben seni anlarım dinlerim vs diye. Akıllı saat mantıklı bende öyle yapcam ilerde hem GPS hem ses dinleme aklın kalmaz yetişkin gözetiminde vurma olmaz diye düşünüyorum ama çocuklara belli olmuyor ya çaktırmadan zorbalık yapıyolar malesef
tarafından
Ya bizde atlattık öyle bir dönem kuzum. Geçti çok şükür ama bugün bariz baskı altında kaldığını gördüm çok da baskın olduğu halde. Ben servisten erkek personellerden falan korkuyorum Allah korusun eteaf sapık dolu
(1,243 puan) tarafından
Aynen ya sıkıntı o iş cidden. Bu durumda sana söylemeyi öğrenmesi lazım. Mahremiyet eğitimi vermişsindir zaten çığlık atma çalışmaları yap hoşuna gitmeyen veya mahrem bölgesine dokunursa biri çığlık atsın. İlerde de işine yarar. Ay küçükler kız ne bileyim ebeveynli oyun gruplarına götür dicem de küçük bebeğin var onla zor olur.
tarafından
Evet ikisi olunca zorlanıyorum.  Yani ayıp kavramini öğrendi benden başkasıyla tuvalete gitmiyor dokundurmuyor öperken bile yanlışlıkla dudağına gelse ayıp diye ağzını kapatıyor ama bilmiyorum biri dokunduğu zaman da bağırır mi Allah esirgesin buraya yazarken bile yanım donuyor Rabbim esirgesin olmadı dursun yanımda minik kelebeğim pastane açarız:D
(1,243 puan) tarafından
:D insan konuşurken vazgeçiyo dimi bana kalsa bende bu sene kreşe versem diyodum bi oğluma baktım bi dışarı dedim daha çok küçük benim bebeğim veremedim :D Allah'ım esirgesin hepsini ya bende çok korkuyorum canım kızı erkeği yok bu işin artık. Yakın olsak keşke kız yemeye gelirdim :D severim hamur işini :Dd
tarafından
Aynen kuzum ya aklıma kalacağına başımın altında kalsn.  Yaaa gerçekten çok güzel olurdu hangi sehirdeydjn
(1,243 puan) tarafından
İstanbul canım sen? Aynen canım biraz fazla yoruluruz ama en azından iyi olduğunu biliriz
tarafından
Konya kuzum:))
(1,243 puan) tarafından
Tüh uzakmışız :) birgün yolun düşerse beklerim her zaman :)
tarafından
İnşallah kuzum bende beklerim. Ya ben geliyorum İstanbul a arada bi gün Bi have içeriz belki ;))
(1,243 puan) tarafından
Ya çok sevinirim kız gizli kimliğimi kimseye söylemek yok ama :D valla çok mutlu olurum şaka bi yana gelirsen haber ver ortak bi noktada buluşalım :)
tarafından
:)) ya hemen ifsalarim seni boy boy buraya:D inşallah kuzum çok isterim gerçekten ❤
(1,243 puan) tarafından
:Dd en fazla 2 ay gizli kalabildim gördün mü :D bende öyle canım valla çok mutlu olurum :)
tarafından
Sen eski kullanıcı misin yoksa
(1,243 puan) tarafından
Evet canım :) ştt aramızda :)
0 oy
(23,294 puan) tarafından
Benim ortanca oğlan gbi aynı yemin ederim bazen diyorumki annem bugün artık soru almıyorum yarın devam edelim olurmu diyorum sndj
tarafından
Ay sabaha misafirim gelecek 11 e kadar gönlünü yapıp da yatiramadim.  Em son dedim artık sen kendin takıl isim var diye kalktım arkamdan geldi sil supur yaptık valla neden geliyorsun diyorum benim de işim var diyor
(23,294 puan) tarafından
Oooy oy şuan yanımda aşağı insek telejon ijleşek yaa diyo yatıcaz dedm eli yüzümde bakalm uyur inşallah :F
tarafından
Ayy canım kolay gelsin uyur inşallah ya. Ben öyle yanına yatınca oyun oynamaktan uyuyacağı varsa da uyumuyor:)

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 229 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Ballikolar (1,707 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 196 göst.
+2 oy
4 cevap 244 göst.
+3 oy
5 cevap 167 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Enerjibitti (2 puan) tarafından soruldu

Kategoriler