Iyi geceler kizlar ,
Instada gezerken gördum aklima geldi. Her evlenen su nikah defterini niye olimpiyat mesalesi gibi , ya da buyuk ugras vermiste almis bir kupa gibi , gozunu cikarmista bitirmis okul diolomasi gibi havaya kaldiriyor: D amac ne bu zafer ve ya basari hareketi neye yapiliyor. Istisnalar var illa ki ama her geline nikah sonunda o hareket nerden ilham geliyor: D ben yapmadim öyle fotom da yok ama cok sacma geliyor bana . Var mi oyle fotolariniz varsa yapaniniz hade itiraf edin: D fotolariniza bakin bakim yapmis olurken ki ruh halinizi anlamaya calisin
Nikaha kiyarken kahverengi gömlek le siyah pantolan naormal yazma giymiştim kafama ma dolamistim şal bile giymedim beyaz sandalet terlik giymiştim gidip nikahı kiydik eşimle nikah kilirken ne memur ayakta kıydı bizde eşimde ayaktaydim evet dedik imza atık çıktık ciktimiz gibi nikah dairesi önünde bibfoto çektik elimde nikah defterini tutum ama kaldirmadim eşim elini omzuna atı normal hamile bı kadın otuyordu o çekti başka yok
Biz özel nikah bile yapmadık öyle eşimle gidip iki şahit bulduk orada çalışanlardan imzayı bile ayak üstü attık banada çok saçma geliyor bişey kazanmış gibi havaya kaldirmalar filan
Ben havaya kaldırdım ama niye kaldırdım bilmiyom
Hıc oyle birsey yapmadım elımdeydı foto cekıldı sadece neyin heyacanı neden kaldırıp gostereyım
1,493,350 soru
24,400,034 cevap
350,065 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın