0 oy
777 göst.
Diğer kategorisinde (675 puan) tarafından
Annem gelinimizden borç almış 500 lira 1 ay oldu gelin her gün parayı istiyormuş dün konustum ne oldu ihtiyacın mi var diye yok faturami ödeyecem dedi tmm ben öderim şimdilik annemden istemem ondada yok stres yapmasın diyorum borç bu kalır mı diyor htiyacin varsa ben göndereyim diyorum benim param var diyor ve gerçekten var paraları ama aç gözlü verdiği parayı düşünüyor annemde su an elimde yok olsa zaten borcuna sadık kadını strese sokuyor sinir oluyorum ya

23 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Hiç sevmiyorum böyle durumları 
(675 puan) tarafından
Bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Madem öyle neden gelinden para aldınız ki 
(675 puan) tarafından
Kendi vermiş annem kıyafet alicaktiben veririm demiş vermiş istemeye başladı sonradan da istemesi sorun değil ihtiyacı yok annem aynı zamanda teyzesi yabancida değil tansiyon hastası kadını strese sokuyor yok elinde şimdilik
0 oy
tarafından
Görümcem geçen sene 400 istedi bizden borç olarak 1 seneyi geçti vermedi hala, geçen istedik diye kötü olduk 2 çocuğum var ikisinin maması bezi sütü asgari ücretle geçiniypruz zor durumda kaldık diye istedik kaynanam sırf bu yüzden bizle tartıştı paramızı istiyoruz ama kötü olan biz olduk ilk günden isteseydik nolurdu acaba kaynanama verseydim hiç isteyemezdim herhalde 
(675 puan) tarafından
İhtiyaç varsa anlarımda bizim gelinin ihtiyacı yok istemek için istiyor
tarafından
Ne zaman verdi canım, insan 1 defa ister sürekli üst üste isteme de ayıp yani o kadar da olmaz
(675 puan) tarafından
1 ayı bulmamistir
tarafından
Çok ayıp valla biz geçen sene temmuzda vermiştik  gerisini sen düşün kaynanama versem hiç isteyemezdim kızı için bizi rezil etti bide kendisi için olsa neler yapar

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,050 soru

24,177,749 cevap

336,204 kullanıcı

...