0 oy
238 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar Şuan Ağlayarak yazıyorum mavi bir kuşum var bebekliginden beri bende çok kelimeler öğrettim memlekete geldim annemgilde duruyodu kuşum. Yemek yapıyordum kuzenim üniversitesi ikiye gidiyor yani kocaman herif sabahtan beri kuşu sinir etmiş kağıt sokarak üstüne felan bn geldim çok sinir oldu yapma artık dedim akşama kdr kuşu sinir etti ya. Kuşa kağıt değdirerek sinir etmiş şuan kanatlarinin arasindan kan akiyor ne yapicam bilmiyorum sinirden Kendini isirmis sevmiyor işte bişi değmesjni neden elin evcil hayvanlarina zarar veriyorsunuz ya napcam kızlar ben şimdi bu kuşa :'(

7 Cevaplar

0 oy
(1,101 puan) tarafından
Ona özel alan yarat al eline sev. Konuş.
tarafından
Hamileym elime almıyorum mikrop kaprm diye
tarafından
Kiz ne mikrobu yaa benimde vardı hep elimdeydi hamileyken bisey olmuyo kii
tarafından
Ama işte benim ki yarali ya mikrop gelmez mi ?
(1,101 puan) tarafından
Canım kuşun da mikrop varsa geçerdi zaten şuana kadar. Öyle şey olur mu. Hayvan kendini yaralamış diyosun. Kuşlar hemen depresyona girip ölebilen canlılar
tarafından
Daha bugün oldu yani yarasi geçer diye endişe ediliyirm misafir kalıyor her odada şuan ayni odada uyumak zorundayzi
(1,101 puan) tarafından
Yani bsey demiyorum sen bilirsin. Yarası sana niye geçsin. Hayvanck uyusz olmamis bsey olmamış kendine zarar vermiş.
tarafından
Hani yaralar enfeksiyon kapiyor ya ordan banada geçer diye korkuyorum
(1,101 puan) tarafından
Ne desem kifayetsiz. Kendin bilirsin. Buraya yazmışsın ama ne desek boş. Şunu yap deseler kusu eline alman gerekcek. E sende alamıyosun. O yüzden bırak kendi haline yaşarsa ne mutlu.
tarafından
Ya gercekten katiliyorum handemyy'e sev mutlaka belli et sevgini hemen ölüyorlar babam kuşunu bana birakti memlekete gittiler inanirmisin kuş babamin sesini duyuyordu telefonde deliriyordu babacik babacik die deliriyodu babamin gelsine 2 3 gun kala öldü cok uzuldum hayvan srf babami goremedi die öldü resmen ilgini esirgeme nolur al eline sev
-Reklam-
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Önce o kuzeninin ağzına sı.ç. sonra da bol bol kuşla ilgilen mikrop kapmszsın korkma bu kadar hassas narin olma 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Canım o evde nişasta varmı varsa hemen kan akan yere dik kanı durdur 

Ve sakinlesemesi için karanlık bir odada tut 

Resim atabilir misin 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Eşim kuş üreticisi. Uyansın sorarım canim
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Kusura bakma ama kuzenin şrfsz 

bi veterinere götür hemen canım
0 oy
(3,859 puan) tarafından
Delimi ne. Yapınca eline geçti. Ay sinir oldum şu an.
0 oy
tarafından
Sende onun kulağına kağıt sok sinir oldum ya 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 401 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 151 göst.
10 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Dark-cikolata01 (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 251 göst.