0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (23 puan) tarafından
Kızlar ben 2 gebeliğimde dd aynı haftalarda kürtaj oldum Erzurum da BÜNYAMİN BÖREKÇİ diye bir doktor varmış nasıl gideniniz oldu mu ve randevu falan nasıl alacağız 

1 cevap

+1 oy
(1,091 puan) tarafından
Ne için gideceksin bilmiyorum ama Bünyamin hoca çok iyi prof zaten. Şu an Buhara hastanesinde randevu alıp gidebilirsin. 
(23 puan) tarafından
Genel Bi muaneye gideceğiz cnm
(23 puan) tarafından
Ücreti hakkında bir fikrin var mı ya canım
(163,551 puan) tarafından
ortmenimmmm
(1,091 puan) tarafından
Canım sevdoşum ♥️♥️♥️
(1,091 puan) tarafından
Kuzum özel hastane zaten en son muayene 300 tl oldu diye biliyorum. Tahlil falan istersen ayrı.
 Ama bak ünide Yakup hoca var Yakup Kumtepe çok iyi bir doktor hatta Doğu Anadolu’nun en iyisi. Onun da ücretli muayenesi var o da 300 civarıdır ona gitmeni tavsiye ederim pişman olmazsın. Orda tahlil falan da ücretsiz yaparsın sigortan varsa.
(23 puan) tarafından
Sigortamız var canım benim eşim askeri personel de ben açıkcası biraz tereddüte kaldım şimdi tahlil falan da alacaktır en azından verdiğimiz paraya değecek olur
(23 puan) tarafından
Peki araştırmaya gitmek için randevu işini nasıl yapıyorz
(1,091 puan) tarafından
Kuzum tahlile falan iki bini buluyor geçen orda başka doktora gittim ordan biliyorum.
Araştırmada randevu alamıyorsun özel baktığı için sabah erkenden gidip giriş yaptırıp sıra alıyorsun. Adam prof olduğu için saati çok belli olmuyor genelde akşam üzeri geliyor. Sıra alıp beklemen gerekiyor ev yakınsa gidip akşam üzeri de dönebilirsin hastaneye. Araştır bir istersen adam çok tanınan biri. Ben de onun hastasıydım önceden ameliyat falan etti beni
(23 puan) tarafından
Ardahandan gelecem canım bilmiyorum ya nasıl yapacağız
(1,091 puan) tarafından
Anladım kuzum ben de o konuda sıkıntı çekiyordum Kars tan gidiyordum biraz zor oluyordu. İstersen Bünyamin hocaya git en azından saati belli randevu internetten alabiliyorsun
(23 puan) tarafından
Çok tşk ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
(1,091 puan) tarafından
Amin inşallah kuzum ben de çok sıkıntı çektim dört yıl sonra doğal yollarla hamile kaldım rabbim sana da nasip etsin inşallah
(23 puan) tarafından
Amin inşallah canım Allah razı olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 342 göst.
0 oy
2 cevap 225 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 159 göst.
3 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu