0 oy
1,464 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (394 puan) tarafından
Eşim haftasonlari ek iş yapiyo. Biliyorum Bi çoğunuz ekmek parası diyeceksiniz ama bize hiç zaman ayırmıyor. O kadar bunaldimki tek gittiğimiz yer annemler. Bebeğim 5 aylık oldu hicbiyere gidemedik. Her hafta söz veriyor bu hafta gitmicem diye bugün yine gitti. Baya büyük kavga ettim kendimi 70 yaşında eve tikanmis yaşlı Bi kadın gibi hissediyorum. Daha 2 yıllık evliyiz ayda bir bize zaman ayırsa kiyametmi kopar. Çok yoruldum artık hergün aynı şeyler. Tek tesellim oğlum. Evlenmeden önce çok sosyaldim Bi türlü alışamıyorum bu duruma. Eşimde hiç yardımcı olmuyo. Bugün gitme dedim yine gitti. Bende kapının arkasına anahtar taktim giremesin inceldiği yerden kopsun bu ne.

30 Cevaplar

0 oy
(269 puan) tarafından
şimdi seni lnçlerler ama kendileri ayni durumu yaşasa onlarda bunalima girerlerdi benim eşimde öyle canm hergun calsr aksamda gelir hemen uyur ne bana vakit ayirir ne ogluma bende cok bunaldim
(394 puan) tarafından
Lincleyen linclesin biride yazmış beş kuruş faydan yok. Umarım başına gelirde oylelerinin kendileri faydalı olur. Almadim eve annesine gitti. Zaten yok hayatımızda formaliteden gelmesin gerek yok
-Reklam-
0 oy
(3,406 puan) tarafından
Benim abilerim de sürekli çalışıyoar birgün bile boş zamanları olmuyor sürekli çalışırlar ekmek parası evi geçindirmek eve geçmek getirmek zor bu devirde  sebepsiz yere isyan ediyorsun bence şükret  en azından çalışıp eve bakıyor sorumsuz biri değil  yengelerimde alışık bu duruma cocukarini alıp bütün işlerini hallediyorlar bir sıkınti olmuyor burda kocaları asker olanlar var bir ay iki ay boyunca görmüyoar bence haline şükret annen yakınında daha ne olsun keşke annme yakınımda olsada hiçbir yere gezmeye gitmesem 
(394 puan) tarafından
Canım Bi haftasonu ya cokmu Allah aşkına. Zaman ayırsa niye dedim ayiriyo cocugumun babası sonuçta. Ama hiç bi şekilde bize zaman ayırmıyor. İnan ki ben bekarken daha çok gorusuyorduk. Yaptığı bencillik zoruma gidiyor artik
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Senin gibi eşe yazıklar olsun be. Adamın derdi ekmek parası, senin derdin gezme tozma. Ayakların mı tutmuyor çık kendin gez. Eşin keske farkına varsa böyle biri olduğunun. Yazık adama yattığın yerden onu al bunu al kolay tabii. İnanılmaz sinirlendim. İnceldiği yerden koparsa eşine de iyilik etmiş olursun.
(394 puan) tarafından
Herkesi kendin gibi ******* sanıyorsun heralde. Belli ki bu senin tarzın. Umrumda degilsin
(7,118 puan) tarafından
Noktalı yer de ne yazıyor bilmiyorum ama inan merak etmiyorum. Seviyen her türlü yerlerde.
0 oy
(2,719 puan) tarafından
Bende aynı şeyleri yaşiyorum ama kapıya birakmak nedir ya bi siz önce vicdanınız la konuşun yani eşiniz terler döküyor belki çok yoruluyor bunumu reva görüyorsunuz, evet bende kızıyorum ama karşilikli konuşarak 
(394 puan) tarafından
Asıl vicdanli  davrandığım için 2 yıldır sürdürdü hala sürdürüyor. Her defasında kalbim kırılsada tamam diyorum uzatmiyorum. Sürekli haklısın diyo bana söz bak şu hafta seninleyim oglumuzlayim diyo ama hep dedigiyle kalıyor. İnan Her geldiğinde oğlumuz uyumuş oluyor.
(2,719 puan) tarafından
Sende kendince haklısın ama zaten zedelenmiş bir evliliği bu şekilde daha kötü hale getirir sin
0 oy
(120 puan) tarafından
Çok yanlış düşünüyorsun seni anliyorum bak ne demek istedigini ama biraz düşün ya eşin işe degilde baska yere gitseydi o zmn be yapardin bak ne guzel diyorsun ek iş yapıyor demekki sizi düşünmüyor degil dimi biraz ger dusunmeseydi ek işi bırak calismazdi bile bu devirde gecinmek cok zor adam sizi baskasinin eline muhtac etmemek icin calisiyor daha ne helal olsun valahi bnim esimde öyle sadece eve uyumak icin geliyor kizim uyurken babasini sayıkliyor kapiya kurye geliyo erkek sesi geliyor 8 aylik oglum babasi sanip emekleyerek kapiya koşuyor biz de isteriz bizimle vakit gecirsin eglenelim gezelim ama ne yapalim mecbur dayaniyoruz canim sende eşine karsi saygini koru ve eve almamazlik yapma o ev onun evi boyle biseye hakkin yok eminim oda ister sizinle vakit gecirmeyi demekki boyle gerekiyor 
(394 puan) tarafından
Çok üzülüyorum artık bütün gün ağladım yemin ederim. Sabah akşam yalnızım inan çok bunaldım. Bari bi günü bize ayır diyorum tamam diyo söz veriyor yine aynı. Nasıl hissediyorum biliyomusun sanki ben evdeki hizmetciyim evimizde yuva değil otel. Ne bileyim çok soğudum herseyden. Tek oğlum için dayanıyorum oda simdilik
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Çok bencilsin. Adam helalinden para kazanıyor daha ne istiyorsun. İkizlerim var ve 1 seneyi aşkın evimdeyim ne şikayetim var ne de başka Bi şey. Allah akıl fikir versin 
0 oy
(9,141 puan) tarafından
Eşinde istemez mi bir gün izinli olsun. Tv karşısında ayaklarını uzatsın dinlensin veya dışarı çıksın arkadaşlarıyla buluşsun. Eminim ister. Ama hayat şartların buna izin vermiyordur. Bence bu konuda mız mızlık yapacağına onu anlamaya çalışmalısın. 
(394 puan) tarafından
Benim eşim doyumsuz. İnan o şansı olsaydı yine çalışırdı yeterki iş olsun.
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Bazen şükretmek gerek die düşünüyorum geceleri evine geliyor aynı yatağa yatiyorsunuz evladını seviyor evladın babasını görüyor 

Ya benim kızım iki yaşında babasını 3 ay zor gormustur 3 yıllık evliyim eşim bir yıl yanımda kalamadı sürekli görevlerde bizde isterdik yanımızda olmasıni ama ekmek parası onlar o zorluklarda çalışırken bizim onları bu konuda uzmemiz o kazandıkları para bizel helal değildir 

Bend bazen isyan ediyorum yeter diyorim diyorum ben çünkü akşamları evime gelemiyor yuzunu 6 ayda 8 ayda bir goruyorum sizin sukretmeniz lazım 
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Kapının arkasına anahtar takip eve  almamak çok ayıp bence pavyona mi gidiyor kumara mi çalışıyor ekmek parası tamam sinirlene bilirsin kıza bilirsin ama hadi hop kapıyı kitledim eve almıyorum olmaz yani 
(394 puan) tarafından
Oda ac gözlülük yapmasın. Borcsuz evlendik Bende çalışıyordum inan herseyi birlikte yaptık.  Hamileligimde yine çalıştım. Oğlum biraz büyüsün yine caliscam. Belediyede kadrolu çalışıyor. Evimiz kira ama kaynanam ödüyor. Ama Bi günü bize çok görüyor. Hep ben onu anlamaya çalıştığım için 2 yıl geçti. Çok bencil Bi kerede o beni anlasın.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 1,117 göst.
29 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 829 göst.
16 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Heymomy (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,415 göst.
12 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
+3 oy
12 cevap 856 göst.
12 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepjdjdjd (366 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,930 soru

24,407,770 cevap

350,671 kullanıcı

...