0 oy
2,236 göst.
Diğer kategorisinde (2,299 puan) tarafından
Oğlumu okula götürüp getiriyorum ve orda tanistigim bi kadın var oğlumla onun oğlu arkadaşlar .sinifta şaka yapmışlar birbirlerine oğlum makas almış çocuğu korkutmuş. O çocukta oğluma bebek demiş sinirlenmiş olay bu.ve kadın gelip bana hesap soruyor bende tatlı dille sakince konuşuyorum kadın beni takmadı dedim ben orda deyilim öğretmen e git söyle makasla oynamış sen nerdeydin diye?? Selam verdim  takmadı eşim demiş o  kadına söyle çocuğu uyarsın ya bu laf mi Allah aşkına siz söyleyin kadının bu lafı laf mi şimdi. Çocuklar işte şaka yapmışlar ben ne diyeyim ki. 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından
En başta demir makas olmamalı cocukta kağıt makamları yeterli okulda keşke dikkat edilseydi. Seninde suçun yok ama bosver 
(2,299 puan) tarafından
Okulda etkinlik yapmışlar o sırada olmuş. Çok şükür bisey olmamış ama kadina taktım ya ??
tarafından
Keşke daha kibar dille söyleseymis sorunu ama malesef artık sorunlari guzel dille cozemiyoruz.cocugada güzel dille anlatın öyle şakalar yapma diye.takmayin oluyo böyle seyler
(2,299 puan) tarafından
Aynen öyle valla. Oğlumu uyardım bakalım
-Reklam-
0 oy
(16,380 puan) tarafından
Ne yazıkkı bende olsam cok kızardım. Ha ogretmenden de hesap sorardım. Bu olana kadar neredeydiniz diye. Cocuklar cok hassas. Sizde bence bir daha yapmaması gerektigi konuaunda uyarın. Makasla korkutmak her cocugun harcı degil şiddet egilimi olmamasına dikkatnedin. 
(2,299 puan) tarafından
Başka okul ne demek ya?? Evime  yakin diye verdim oraya .. tavrım ne ki canım???
tarafından
Bak canm benim çocuğuma kreste ve bayada yüklü para veriyorum civarında en iyi kreş ama daha hiç parasını veriyorum bakacaklar tavrına girmedim öğretmene de bunu hissettirecek en ufak bir ima yapmadim.cocugumun davranışları öğretmenden çok beni ilgilendirir.Benim veremediğimi öğretmenden bekleyemem 5 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz.siddet vb şeyler anne babada biter öğretmende değil.kendinizi para veriyorum yapacak edeceğe inandırmayin ve şunu da örnek vereyim sana.gecenlerde oğlumun yüzünü başka bir çocuk çizmiş ve bende öğretmenle konuştum nasıl oldu diye sınıfta sadece 10 çocuk varken ve olayı kameradan kendim izledim.Cocuklar oyun oynarken. Bir anda kavga ediyorlar oyuncak için diğer çocuk 1 saniyede benimkinin yüzünü ciziyo yani çocuktur olur bizde anlayamıyorlar galiba diye sınıfını değiştirdik ama ne Öğretmeni suçladım ne çocuğu.ki ogretmenimizde çok tatlı ve ilgili ama 10 çocuğun her saniyesini gozleyemez.
(2,299 puan) tarafından
Haklisiniz ama benim  suçum varmı kadın hesap suuryir ve üstelik beni takmıyor.  Ben özür diliyim dedi araksini dondu oğluyla konuştum.  Böyle bisey olamaz ya ..yetiskin insanlarız kalkıp boyke hareketler yapmakyapmakbeno takmadı ya .. sizinde kötü olmuş  gerçekten
tarafından
Valla ben oğlum uzuldu diye üzüldüm ama ne karşı tarafa ne çocuğa kizlamadim sonuçta çocuk ama koca insanlarız çocuk kavgası yapmak nedir.cozum neyse konuşulur olur biter.bazilarimjz buyuyemiyor malesef
(2,299 puan) tarafından
Aynen öyle m ben kadında n özür diledim kadın arkasını donuyor saygısız kadın ne diyim ki..
0 oy
(1,391 puan) tarafından
Oğlum 1.sınıfa başladı öğretmen özellikle uyardı makasla birşey yaptırmayacağım o sorumluluğu alamam koymayın çantaya diye (sınıf 47 kişi ve bir öğrenci arkadaşının saçını kesmiş) size hesap sormasını geçtim valla kusura bakmayın ben daha fazlasını yapardım heralde. Oğlum onun oğlu ile oynamak istemiş diyosun da o çocukta senin oğlunla oynamak zorunda değil. Sınıfta öğretmen o kalabalıkta farketmemiş demekki herşeyden öğretmeni sorumlu kılmak ne kadar doğru. Evde 2 tane çocuğa bakmak zor gelir ama okulda hepsi ile ilgilenilsin istemek ne derece doğru. Senin oğlunun yaptığı hiç normal değil. Bunu ya biyerden görmüş yada bi şeyden etkilenmiş arkadaşına bu yaklaşımı yanlış. Kadının eşi yine iyi git uyar demiş benim eşim olsa bana bırakmaz kendisi giderdi. Kusura bakmayın herkesin evladı kendine kıymetli. Makasla şaka olmaz. Şimdiki çocuklar işine gelince herşeyi anlıyor. Konuşun anlatın doğruyu yanlışı. 
(2,299 puan) tarafından
Hakliisniz bende oğlumla konuştum anlıyor da.  Bem olsam bende korkarım böyle saçma davranmam  özür dilerim takmadı beni?? Kadının tavrı yanlış bana göre??
(1,391 puan) tarafından
Kadının size ne şekilde yaklaştığını bilmiyorum sizde kendinize göre haklısınız ama birde şöyle düşünün belki çocuğuna birşey olacak korkusu ile bianlık öyle davranmış olabilir. Bence siz oğlunuzu uyarın gerisini çok da büyütmemek lazım.
(2,299 puan) tarafından
Tamma ama çok  şükür bise y olmadi bunu diyebilir yani ama saçma hareketler yapıyor oğlunu şiddette  yöneltiyor?? Oğlum sende vur  diyor
(1,391 puan) tarafından
Hayır şiddete şiddet ile karşılık vermek yanlış tbiki sizin çocuğunuzda hata var evet karşıdaki bayanında yaklaşımında hata var sanırım
0 oy
(3,452 puan) tarafından

Arkadaş kimde kırtasiye makasinin nasıl bisey olduğundan haberi yok herhalde. O makaslar ucu küt olur kimseye geçmez yani üstüne çok da keskin olmaz sadece kağıt keser :getlost:

(2,299 puan) tarafından
Evet öyle zaten ama yine de zararlı olabilir. Çocuk korkmuş demekki inslalh bi daha yasanmaz
0 oy
(3,042 puan) tarafından
Kadının size gelip hesap sorması kadar aptalca bir konu yok. Öğretmene gider derdini anlatır öğretmen çözüm bulur. Farklı yere oturtur, makas kullanımı hakkında konuşur, hikaye anlatır gibi gibi. Eğer bu zorbalık gibi devam ederse aileleri çağırıp konuşabilir. Ne demek çingene gibi diğer veliye laf söylemek 
(2,299 puan) tarafından
Ya kadın bana hesap soruyor  ben konuşuyorum takmıyor beni arkasini donuyor.  Saçma geldi bama
0 oy
(33,512 puan) tarafından
Öğretmenin ihmali makasla oyun oynanması şaka yapılması, ama kadında haklı kesinlikle böyle şaka olmaz bunu çocuguna anlatması gerekende sensin. Bunun affı yok geri dönüşü yok ya o makas çocugun gözüne batsa Allah korusun, ben olsam bende deliririm
(2,299 puan) tarafından
Çocuğumla konuştum canm.öğretmen görmemiş bende gidip özür diledim kadın takmadı daha  ne yapayım   ..bidaha olmaz inslalh
(33,512 puan) tarafından
İnşallah canım öğretmenle de konuş bence
(2,299 puan) tarafından
Konuştum zaten ben dikakt ederim dedi
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Bence kesici aletlerle şaka yapılmayacağını çocuğuna öğretmen gerekiyor. Ben ne diyeyim ki deyip işin içinden çıkamazsin. Allah korusun makasla o cocuga zarar verebilirdi istemeden de olsa. Senin ki de çocuk diye bir şey olmazdi. Olan o kadının çocuğuna olurdu. Bana göre çok ciddi bi durum bu sizin yerinizde olsam kadına hak verip ben çocuğumla konuşurum ama ogretmene de söyleyelim ders dışında makasları toplasın sadece etkinlik yaparken gözetim altinda kullansinlar diyelim derdim. 
(2,299 puan) tarafından
Ben zaten nazikçe anlattım cnm m kadın  takmadı beni. Gidip çocuğu bile optim özür diledim yani annesi haklıyken haksız oldu insan öyle mi davarnir biraz mütevazı olur ya.. cahil olmaz ogkuna diyor sende vur
0 oy
(12,910 puan) tarafından
Aynısını bende geçen yaşadım benim kızım anaokula giden arkadaşlarıyla ilk okula başladı 4 tane erkek çocuk bir olup kızımı sinir ediyolar Göksu ***** Göksu gerizekalı deyip saçı çekip kaçıyorlar yada vurup kaciyolar kızımda onları kovalamış çocuk yere düşmüş dişi salanmis kadın beni gördü bana dedi sen göksunun annesi misin evet dedim dedim senin kızın benim oğlanın dişini kırmış bir güzel pataklamis eşim demiş annesine söyle ben kabul etmiyorum tek erkek cocugumuzdur 5 kızım var tek erkek odur vs vs dedim benim kızım hayata senin oğlunu dovmez asıl sen oğluna söyle kızımın saçını çekip kaçmasın yemin ederim 1 yaşındaki bebekler kızımı dovse yani dövme dediğim tirmalasa saçlarıni.cekse kızım kendi korumaz öğretmeni bile yalan dedi Göksu yapmaz dedi ama kadını ne zmn görsem merhaba deriz birbirimize
(2,299 puan) tarafından
Ya ben asla bi çocuk icin  tartışmam ama kadın saçma hareketler yapt i..siiznde kötü olmuş üzüldüm  ... Ben özür diledim yani
(12,910 puan) tarafından
Vala umrumda değil keşke kızım dovseydi onlar benim kızıma vurup kaçarken iyi benim kızımin sağ ayagi içe dönük koşarken zorlaniyo ne haklari var vurup kaçmaya
(2,299 puan) tarafından
Yani hakları yok.  Bide onalr haklı gösteriyor kendini.
0 oy
(923 puan) tarafından
Makas konusunda haklı geçen sene kızımın sacini tepesini kesmişler şekil bile veremiyorduk çok şükür uzadı ama çok tehlikeli ben küçük çocuklara makas verilmesine karşıyım öğretmen aldiriyorsa dolapta duracak ihtiyaç olduğunda verecek sonra tekrar topluyacak başka türlü çok riskli bunlar çocuk oyun sanıyor 
(2,299 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Vallahi bazı anneler nasıl rahatsınız anlamıyorum. İkiside çocuk olabilir ama neyin zararlı olabildiğini bilecek yaşta oğlunuz uyarabilirsiniz. Anlatabilirsiniz.Kimseyle zorla arkadaşlık kurulmaz olmak istemiyorsa zorlanamaz. Yani şahsen ben böyle bişey yaşasam kadının verdiği tepkiden daha fazlasını veririm haydi diyelim o makas kalbine denk geldi öldü yada gözünü kaybetti  v.s o zamanda ay çocuk bunlar olur öyle şeyler mi diyeceksiniz can bu ya. RABBİM korusun bütün evlatlarımızı ama bazı ebeveynlere çok hayret ediyorum inşallah okul zamanı hayırlı ebeveynlere karşılaşırız diye dua ediyorum sadece. 
(2,299 puan) tarafından
Makas zaten kut kut üçlü bisey olmazdi ama benim suçum yok ki .etkinlik sırasında olmuş bisey .cocuk diyip te geçmedim ben özür dilerim bile ama takan yok.
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Makasla şaka olmayacağını öğrenmiş olması lazım öğretmenin de sadece etkinlik sırasında kullandırması lazım. İki gün sonra bu bıçağa döner. 
(2,299 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
tarafından
Evet belki oğlun bilerek yapmadı şaka sandı ama makas tehlikeli sen genede oğlunla güzelce konuş eğer bir yerine gelirse makas arkadaşın zarar görür bir yeri kanar de açıkla 
(2,299 puan) tarafından
Anlartm zaten oda farkında bi daha yapmaz

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,109 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,003 göst.
10 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,274 göst.
13 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Agdhdg (84 puan) tarafından soruldu