0 oy
699 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (399 puan) tarafından
Kizlar 2 cocugum var biri 7 digeri 3 yasina giricek...esim yasimiz gecmeden bir tane daha yapip cikaralim aradan cocuk defterinide kapayiriz yeter diyor...bnce sicak bakmiyorum kizim en azindan anaokula baslayinca diyorum.. esim 33 yasinda bende 31 bu arada siz olsaniz smdimi yaparsnz yoksa anaokula gtmesinimi bklednz fikir soruyrm sadece 

29 Cevaplar

0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bizim gibisiniz ben 31 esim 33 yaşında . 5 yaşında  kizim 3 yasinda oglum var 7 aylik da bir minnak oglum daha var. O supriz oldu ben de senin gibi sonra diyordum ama rabbim nasip etti oldu. Fikrimi soracak olursan da bazen cok zorrr bazen cok kolay ama genel  manada zor yaaaa yetememe hissini cok yaşıyorum esimde  ayni mesela. Şükür  uykulari da iyidir mesela ama . Zar zor olsun hepsi bir arada büyüsün  dersen yap. Ki seninkiler daha büyükmüş  cok cok zorlanmazsin. Illaki 3. Yü düşünüyorsaniz yapın :D
-Reklam-
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Yapıp aradan çıkaracak kadar basit bisey değil aslında az cesaret iside ben 2 den sonra pes ettim rabbim isteyene versin 
0 oy
(11,600 puan) tarafından
Aynı ben kızım 6 buçuk yaşında oğlum 3 eşim diyo bir tane daha olsun çocuklar büyümüş ama cesaretim hiç yok ztn doğumdan çok korkuyorum 
0 oy
(28,144 puan) tarafından
Çok zorlanırsın ben yaşadım çok zor 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Çocuk aradan çıkarılacak bişey mi kız
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Zenginsinizgaliba bizim bir tane wallah ben ikinciye bile syan bakamıyorum en onei faktör maddiyat calisicsm çocukla nasıl olacakokul iş vs maddi manevi iyiyseniz yap gitsin üç 
0 oy
tarafından
Benimde 2 çocuğum var ama ben asla 3. Düşünmüyorum hem maddi hem manevi anlamda çok zor bakmak Allah olmayanlara versin 
0 oy
tarafından
3.evladimi 38 yaşında doğurdum ilk oglum 19 ikinci oğlum 14 yaşında daydi esim 46 ne oluyo gec oluncaa bekle bence hazir degilsen aradan ciksin diye bebekmi yapılır har bebegimi ilk gibi istedim cok şükür elhamdülillah rabimme 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Biri 6 yasında biri 20 aylık biri 4 aylık. Kızım okula başladı gitmek istemiyo alışamadı daha. Çok zor günler geçiriyorum. Bütün düzenimiz bozuldu onla uğraşırken. 3 küçük çocukla uğraşmak aşırı zor bişey bide kocan öküzse hepten zor 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 515 göst.
21 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde mirayasel (399 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 654 göst.
0 oy
17 cevap 759 göst.
25 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,734 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 175 göst.
28 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu