0 oy
462 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar o kadar sinirliyim ki aglamasam heryeri yıkıp dokucem bugün eltimin doğum günü eltimle aramızda önceden sorunlar oldu ben hakliydim konuşmuyorum mesafeliyim anca kaynanamda karşılaşırsak öyle görürüm oradada çok fazla muhattap olmam bugün eltimin doğum günü kaynanam kayinpederim ile tartışmış kayinpederim kaynım ile limoni banane demiş kutlamak işine bana onu söyledi bende biliyorum doğum günü olduğunu o benim oğlumun kutlamadi doğum gününü bı msj bile atmadı bende o yüzden msj falan atmadım aramadım dedim ben bunu dedim diye ağzına geleni söyledi bağırdı çağırdı bende hiç saygımı bozmadım sen niye beni dinlemiyosun anne dedim ben kutlamam demedim kutlarsaniz gelirdim zaten ama ben oğlumun doğum gününu kutlamadi bende o yüzden msj atmadım dedim sana dedim niye bagiriyosun dedim dinlemiyosunki beni dedim hala bagirmaya devam etti bende oğlumla parka çıkmıştım ona ugrucaktim kapidaydim geri döndüm dedim sana gelmiştim ama geri dönüyorum şuan anne dedim bana bağırmaya devam etti sen nereye gittin diye dedim arkadaşıma gittim oradanda parka geldik eşimin haberi var dedim arkadaşın kim senin dedi mahalleden dedim kapattı yüzüme sonra gene aradı arkadaşın kim niye gidiyorsun diye bende Emrah biliyo anne o bıraktı zaten 5 de eve gelicem dedim eve geldim şimdi dedim kapattım sonra bana ses atmış hepiniz dusman olun falan diye ben sana bagirmadim sen bana bağırdın diye biliyo eşime soylucegimi bu seferde ben bagirmadim sen bana bağırdın diyo bende dedim ben bagirmadim ben saygizilik yapmam niye saygizilik yapayım dedim sen bana bağırdın ben sadece niye bagiriyosun bana dedim dedim sonra bana şimdide trip atiyo esime dedim sinirden ağlayarak ona bağırdım sinirimden oda diyo nolmus sesleri dinlettim msjlari okuttum halletcem ben diyo ama o kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(12,026 puan) tarafından
Canım kaynanan ısrar eder ise. Kapıda bagırdın nasıl olsa biri duymuştur şimdi kapı kapı sorup şahit bulacağım dersin bir korkar. Korkun olmadıgını belli et. Sukur ki kocan o anacı ko. Peklerden degil belli ki. Ben halladecegim demiş bırak halletsin sen muhatap olma. 
(12,026 puan) tarafından
Allah büyük ben bagırdıysan benim sen bagırdıysan senin kefenin olsun diyiver yaslılar korkuyor bu sozden bir paniklesin. Esine kendinden emin oldugınu götermelisin.
tarafından
Eşim zaten sakinleştirmeye calisiyodu beni yalan soylemicegimi bilir annesine de msjdada söyledim ben sana bagirmadim niye bagirayim sen bagirdin diye annesi de nolmus bagirdiysam dedi ben ekran aldım hemen sildi sonra onu da gösterdim biliyo benim haklı olduğumu ve eşimde zaten kutlama dedi eltimin doğum gününu eşimde nefret ediyo eltimden kimse sevmiyo ama kaynanam hala bilerek kendini aklamaya uğraşıyo bana saygı duymasını bilmiyo
(12,026 puan) tarafından
O yasa kadar kimseye saygı duymayı bilmemiş birine ogretemezsin. En iyisi bagını kesmek olur o kadar. Kendi annen dahi olsa saygı duymayanla bagını keseceksin
tarafından
Galiba öyle yapicam esimede dedim bundan sonra konusmucam benle muhattap olmayın dedim ama hala halletcem ben sen Emrah izin vermedi kutlamama de geç diyo
(12,026 puan) tarafından
Ortayı bulmaya calıaıypr yani
-Reklam-
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Mesafe koyarak
tarafından
Canım zaten mesafeliyim mesafeli olduğum halde böyle
0 oy
tarafından
Mesafe koy araya
tarafından
Zaten mesafeliyim canım sürekli gitmem karışmam konuşmam sık anca eşimle gidersek bı saat otururlar eşimle ben hep hizmet ederim ama hala kıymetli eltim olur eltim agizlarina sicar yapmadığını bırakmaz ama hala onun doğum gününu kutlamadim diye bağırdı çağırdı demedigini bırakmadı asıl sinirlendigim ben sesimi bile yukseltmedim ama cevabını da verdim kendini aklamak için sen bana bağırdın ağzına geleni söyledin diyo
0 oy
(3,012 puan) tarafından
Çok anlayışlı ve olgun konusmussun kaynana b.ok yemek düşüyor yani ağzına sıçan bir gelin olsan el üstünde olurdun 
tarafından
Evet öyle canım asla saygizilik yapmam buyugumdur derim ama eltim ağzına siciyo afedersin ama hala ona laf dedirtmiyo bide bana şimdi iftira atiyo sen bağırdın diye
0 oy
(24,531 puan) tarafından
Ne saçma s.lak işler ya koskoca kadınsın kimi araman gerekiyor kimi kutlaman gerekiyor bilirsin herhalde **** oluyorum şu eş ailelerinin gelinlere kumandalı oyuncak muamelesi yapmasına. Hepsi aynı herhalde onların akrabaları ile aramdaki ilişkiyi onun o kişileri sevip sevmemesine göre şekillendireyim istiyor tamam çok ciddi sorunlarda aile geneline uyarsın ama elti zaten gerekli bir akraba değilken doğum günü hakketen saçmalık. Zaten içinden gelse hak etse kutlarsın 
tarafından
Evet öyle kuzum biliyo aramizin kötü olduğunu birbirimize o kadar büyük bi tartisma yaşadık ki artık saç başa giricektik büyükler girdi araya ben hakliydim herkes beni haklı gördü yuzlesince ben genede saygımı bozmadım yüz yüze geldik genede konuşmadım eltimle muhabbetimiz yok ve benim oğlumun doğum gününu kutlamadi ben bunu söyledim diye ağzına geleni söyledi bağırdı çağırdı ben gene sesimi yukseltip saygizilik yapmadım eşime söyleyeceğimi bildiği için kendini aklamak için bana gene bı sürü laf saymış oradada attığı sestede sen bana bağırdın diyo ben asla saygizilik yapmadım o bağırdı çağırdı ben kendimi ezdirmedim lafımı soyledim ama güzel dille güzel üslupla herşeyi o biliyo herşey onun istediği dediği gibi olucak istiyo şimdi de ağlayıp ogluna aman yuvan yıkılmasın soylede böylede diye ağlayıp acindiriyo kendini eşimde sesini çıkartıp bişey demez ne bana der ne annesine çünkü bunu bı kere daha yaşadık ilk evlendigimde bana eşimin eski nişanlısının rüyasında gördüğünü ahını aldıklarını falan söyledi ben aglayarak çok darıldım sana dedim çektim gittim saygizilik yapmışım diye eltime arkamdan konuştu eşime yalan yanlış anlattı eşim gene annesine beni savunmadi korumadi halledicem ben diyip konuyu kapatiyo ama bunlar hep birikiyor ailesi de beni ezmeye çalışıyo yönetmeye
(24,531 puan) tarafından
Öyleler canım maalesef evliliğin içine ettikten sonra bizim yüzümüzden aranız bozulmasına geliyor laf kayınvalidemler bizde kalıyorken biz eşimle kavga ettik onların yüzünden hamileydim eşim benim üstüme yürüdü ben ona defol git dedim bir sürü olay hiç sanki onların hiç suçu yokmuş gibi çekildiler kenara sonra iste arayı bulmaya çalıştılar neyse hallettik yakın zamanda da her şey iyiyken yine onların bir mevzusu ben eşime rest çekmişim ona rağmen emrivaki yapılmış olaylar kavga boyutuna geldi kibarca ama kesin bir dille yok dedim kayinvalideme sonra arayp eşime anlatmış böyle böyle oldu gelin bize böyle dedi diye en son da sen kötü olma bizim yüzümüzden karınla diyorlar eşimin gözünde güya bizim yuvamızı düşünüyor oluyorlar ulan kimse de çıkıp demiyor ki zaten yuva sizin yüzünüzden bozuluyor siz zorla kendinizi işin içine katmasanız bu çocuklar mutlular valla hep aynı senaryo ben şaşırmıyorum artık hiç bir şeye
tarafından
aynısını yapıyolar yoruldum artık ben bu kadar şeye gelemezdim evlenmeden önce çocuğum için eşim için susuyorum çoğu seye ama bakalım ne kadar dayanacagim bilmiyorum yuvam bozulursa bunlar yüzünden olucak artık hep yapıp yapıp kendilerini acindirip beni sucluyolar iyi olsamda kötüyüm onlara bıktım artık ben güler yüzle iyi niyetle saygizilik yapmadan gittikçe bilerek benim ne zamana kadar dayanacagimi bekliyolar resmen
(24,531 puan) tarafından
Öyle valla canım bir nokta da sabrımızın sonuna geleceğiz o nokta da bizi kötü yapacaklar amaç o
tarafından
Ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun rabbim görüyor benim göz yaşlarımı akittilar ya rabbimde hesabını sorar elbet ben Rabbime sığınıyorum
(24,531 puan) tarafından
Amin canim

İlgili sorular

+2 oy
30 cevap 1,207 göst.
26 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,089 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 714 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 600 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ebru demirel (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 767 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Birisidiye (50 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,511 soru

24,184,535 cevap