Kızlar o kadar sinirliyim ki aglamasam heryeri yıkıp dokucem bugün eltimin doğum günü eltimle aramızda önceden sorunlar oldu ben hakliydim konuşmuyorum mesafeliyim anca kaynanamda karşılaşırsak öyle görürüm oradada çok fazla muhattap olmam bugün eltimin doğum günü kaynanam kayinpederim ile tartışmış kayinpederim kaynım ile limoni banane demiş kutlamak işine bana onu söyledi bende biliyorum doğum günü olduğunu o benim oğlumun kutlamadi doğum gününü bı msj bile atmadı bende o yüzden msj falan atmadım aramadım dedim ben bunu dedim diye ağzına geleni söyledi bağırdı çağırdı bende hiç saygımı bozmadım sen niye beni dinlemiyosun anne dedim ben kutlamam demedim kutlarsaniz gelirdim zaten ama ben oğlumun doğum gününu kutlamadi bende o yüzden msj atmadım dedim sana dedim niye bagiriyosun dedim dinlemiyosunki beni dedim hala bagirmaya devam etti bende oğlumla parka çıkmıştım ona ugrucaktim kapidaydim geri döndüm dedim sana gelmiştim ama geri dönüyorum şuan anne dedim bana bağırmaya devam etti sen nereye gittin diye dedim arkadaşıma gittim oradanda parka geldik eşimin haberi var dedim arkadaşın kim senin dedi mahalleden dedim kapattı yüzüme sonra gene aradı arkadaşın kim niye gidiyorsun diye bende Emrah biliyo anne o bıraktı zaten 5 de eve gelicem dedim eve geldim şimdi dedim kapattım sonra bana ses atmış hepiniz dusman olun falan diye ben sana bagirmadim sen bana bağırdın diye biliyo eşime soylucegimi bu seferde ben bagirmadim sen bana bağırdın diyo bende dedim ben bagirmadim ben saygizilik yapmam niye saygizilik yapayım dedim sen bana bağırdın ben sadece niye bagiriyosun bana dedim dedim sonra bana şimdide trip atiyo esime dedim sinirden ağlayarak ona bağırdım sinirimden oda diyo nolmus sesleri dinlettim msjlari okuttum halletcem ben diyo ama o kadar sinirliyim ki napicam bilmiyorum