Bazı psikologlar en geç 3 yaşa kadar odasını ayırmayın diyomuş ya peki yanımızda yatırmamamız alışmasın diye doğru mu? Ben babamın yanında yatmak istiyodum annem izin vermiyordu kaldırıyordu geri çok ağlıyodum belkide zamanında o bağ oluşmadı ve bunu unutamıyorum bı eksiklik var sanki, ve merak ettiğim 2 buçuk 3 yaşına kadar birlikte yatıp sonra oda ayırmak istenildiğinde zorluk yaşayan var mı acaba bazı şeyleri biz mi kaliplaştırıp, zorlaştırıyoruz. Sevgiler
Bizim Dr. Ayrı yatsin her zaman derdi oğlum 2 yaşında ayrı ama bana kalsa yanımda yatsin ayrı oluncacok yat kalk yapiom
Bilsem ben de kara kara dusunuyorum üç yaşına geldi bu oğlanı nasıl ayircam babasindan
Babamla hic yatmadım ama babamla bağım cok cok kuvvetli cok şükür,nispet olsun diye yazmıyorum sakın yanlış anlama onla alası yok bence demek için yazdım,oglum 1 sene koynumuzda uyudu sonra yatağını ayırdık ama odasını henüz ayırmadk kizimda 1 senedir yanımızda yatiyo babasının kucağında durmaz onların bağları tamamen kopuk onunda yatağını ayiricaz 2 veya 3 seneye de odalarını ayiririz nasip olursa
1,487,307 soru
24,314,262 cevap
344,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın