0 oy
987 göst.
Diğer kategorisinde (76 puan) tarafından

Halılar yıkamaya verilecek ev temizlenecek mutfak temizlenecek. Doğum çantası hazırlanacak. Gözaydına gelenlere dolaba ikramlık pasta puaça yapılacak. Ağdası kuaförü var. 35. Haftadaym. Son 1 ayda artık otura kalka bi şekilde bitirecem :( biraz iş yapsam bebek sanki ayağa kalkıyor göğsume saplanıyor. Göğsüme vuruyor tekmeler. 

22 Cevaplar

0 oy
(667 puan) tarafından
Sonra benim gibi o yorgunlukla doguma girersin nerdeyse elimde bez doguma gidicektim son gune kadar temizlik peşindeydim ama dogum sancilari basladiginda keske dinlenseymisim dedim. Insan yoruluyor cunku hele dogumdan sonra daha cok yoruluyor. Temizligine ya esin ya da baskalari yardim etsin ben halilari yikatmadim cunku millet hep bebegi gormeye gelicek gelen giden cok olucak onlar bi bitsin sonra yikatirim dedim diger isleri yaptim. Yakinda vericem yıkamaya bebek iki aylik. Dogum cantasi hazirlamak yormaz seni geceligini falan internetten soyleyiver. Gozaydina gelenler benekli kadinin evine gelicekler yemek yemeye gelmiycekler eger yetistiremezsen yorulursan yapma ben gelenlere kisir ve kek ikram etmistm gelenler 40 tan sonra,geldiler onlar da zaten,cabuk olan seyler bebegi koydum anakucagna yapiverdm
-Reklam-
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Bence halılarını kırkın çıktıktan sonra ver çok gelen olucak haliyle batıcak çamaşırlar yıkanıp ütülendiyse çantayı hazırlamak kolay canım biz gelenlere Kuru pasta meyve suyu verdik valla çok gelen oldu 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 894 göst.
19 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BatınAybars’ınannesi (2,481 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 215 göst.
3 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Fatos2105 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde Nabercinim (304 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,128 göst.
26 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde ❤Prensesannesi❤ (4,650 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,904 soru

24,117,708 cevap

333,319 kullanıcı

...