0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şimdi benim günüm 8 gün geçti 9 aylık oğlum var 2 haftadır temizlkk yapıyoruz günüm geçmeden önce başladık yani kayinvalideme yaptık kendjme yaptım temizlik ister istemez ağır eşyalar falan da kaldırdım bişey olmadi. Ha 3 gün üst üste halı yıkadık . Şimdi benim günüm 8 gün geçti 5 gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıktı . (Oğlumda 3 gün geçmişti test yapmıştım hemen çift çizgi çıktı . ) Sanki olmuşum gibi arada bir kasıklarım ufaktan sancilaniyor ama bişey yok emziriyorum bu ay hastaydı oğlum fazla fazla emzirdim o yüzden gecikmiş olabilir mi halı yıkama yi da niye söyledim hani belki soğuk suya girdim ne biliyim usutmusumdur o yüzden gecikmiş olabilir mi ? 

4 Cevaplar

0 oy
(1,452 puan) tarafından
Kan tahlili ver sağlık ocandan emin olursun cnm
tarafından
Hamile olma olasiligim var mıdır acaba ? Allah'tan gelen başımın üstüne tabiki . Ama hem oğlum küçük hem şuan 2. Bı cocuk için hazır değiliz
(1,452 puan) tarafından
Olabilir kocanla ay içerisinde birlikteliğin olduysa :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra Bir yıla kadar adette gecikme olabiliyor. Mevsim geçişleri de etkili olabiliyor bende gecikme kolay kolay olmaz. hamilelik dışında hayatımda ilk defa bir gün gecikme yaşadım oda bu aydı. 
tarafından
Bir gün mu gecikti sadece  ? Çünkü benim 10 gün oldu bugün 8 yazmışım ama şimdi uygulamadan kontrol ettim 10 gün olmuş
tarafından
Evet doktorum da normal doğumdan sonra gecikmelerin olabilir dedi ama oğlum 30 günlük oldiginda olmuştum yani her ay en fazla 3 4 gün geçiyordu bu kadar fazla olmuyordu
tarafından
Mevsim geçişi etkili olabiliyor senin daha bir yılın bitmemiş biz 14 aylık olduk nerdeyse aynı düzene gelmiştik geçen ay günü gününe olurken bu ay bir gün gecikti.... ki normalde hiç gecikme yaşamadım ben. Bir hamile kaldığımda yasadim birde geçen ay. Ben de geciktiysem herkesin gecikmesi normal diyorum.
 İstersen normal bir kaset test alıp test yapabilirsin.
tarafından
Yaptım cnm tek çizgi ckti
tarafından
Ne zaman yaptın testi kız bismillah :)))
tarafından
İçim içimi yedi napiyim :))) ama neden olmuyor o zaman acaba vardı çıkmadı mı gerçekten düşünmekten kafayı yiycm ya
tarafından
Buraya 18vgun geciktim diye yazanı gördüm. Gidip kan ver bari pazartesiye kadar delirirsin.
tarafından
Çocuğa bakicak kimse yok bugün maalesef gidemiyorum o yüzden
0 oy
(163,574 puan) tarafından

Eee testte cift cizgi hemen cikmis daha ne denirki :ermm: korunmamismiydiniz

(8,335 puan) tarafından
Önceki gebeliğinde bunda değil
(163,574 puan) tarafından
Allah iimm gozlerim gitmis yanlis okuyom
tarafından
ilk cocugumda o

İlgili bir soru bulunamadı