0 oy
1,105 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
yeniden gösterildi
Onu o kadar merhametli ve vicdanlı yetistirecem ki herkes hayran kalacak ablasını yetistirdigim gibi kendim gibi..  babası gibi vicdansız merhametsiz olmayacak eşinin kızının evinin değerini kıymetini bilecek eşini hiç bir zaman gönlünü kalbini kirmayacak... Gözlerinin içine öyle bir bakacam ki ablasına nasıl davranıyorsa bana nasıl davranıyorsa eşinede aynı davranacak babası gibi olmayacak her gün evin içinde kavga çıkarmayacak hergün kalplerini kirmayacak.....  kısacası kızlar benim eşim olan ş*refsiz öyle bir insan ki insan demeye bile bin şahit gerekiyor 6 yıldır evliyim her güne ayrı bir kavgası oluyor her gün ufacık birşeydi bile hemen kalbimizi kırıyor o kadar nefret ediyorum ki 2buçuk yaşındaki kızım bile tiskinmis baba eve gelmesin diyor siz düşünün artık  belki hala neden evlisin die soraniniz olur sevgi yok evladım için....

15 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Hepiniz beni yanlış anladınız. Kızlar  benim kızıma bir yoldaş lazım çünkü bunun eline kalırsa biliyorum ki kızım perişan olur ölümlü dünya hangimiz sabah çıkacağımız biliyoruz ölümün bize ne zaman geleceği beli mi belki 2 gün sonra belki 2 yıl sonra belki 20 yıl sonra kızım genç kız olduğu zaman bile ben öldükten sonra bu s*erefsizin yanında kalsın istemiyorum dertlese bileceği ağlaya bileceği bir omuz olsun istiyorum çünkü kardeş anneden sonra gelen tek yoldaş helede baban kötüyse amacım kızım yanlız kalmasın bana bişi olursa kızım bunun elinde kafayı yer ama bir kardeşi olsa babasını o kadarda takmaz umarım anlata bilmisimdir.....!
(2,198 puan) tarafından
Alla alla ablacım bak
(2,231 puan) tarafından
2 kardeş anlasacagina okadar eminki post sahibi arkadaş 20 sene sonrasinin hayalini kuruyor baya hayalperest belki oğlu bu lanet adamdan 2 çocuk neden yaptın derse cevabı oğlum ablanla beni kurtar diye doğurdum Der ogluda bence kendini kurtarma derdine düşer valla beynim yandı bu arkadaşın düşüncelerine
(2,231 puan) tarafından
Bu arkadas kayıtlı mi nicine bakamıyorum kayıtlı mi önceden soru sormuş mu bizle kafa mı buldu ki anlamadım
(2,198 puan) tarafından
Silmiş hesabı şimdi
(2,198 puan) tarafından
Benim öyküm 06 vardı
-Reklam-
+4 oy
(3,460 puan) tarafından
Böyle bi adamdan oğlun olmaz umarım o zaman
tarafından
Insallah olur canım çünkü biliyorum ki bir oğlum olursa ben bunun elinden kurtulurum kizimida kurtaririm
(2,231 puan) tarafından
Aynen onu söyleyecektim yazık oğlu olursa öyle birinin
(3,460 puan) tarafından
10 tane de oğlun olsa iş sende bitiyo. Sen kurtulmak istersen şimdi de kurtulursun.
tarafından
Doğru zamanı var canım ben doğru zamanın gelmesini bekliyorum
tarafından
Oğlun okuyacak iş güç sahibi olacak da seni kurtarack ohooo ölme eşeğim ölme , onu bekleyene kadar kızını kurtar yazık üzüldüm çocuğa . Ayrıca oğlunun iyi biri olacağının da garantisi yok. Huyu babasına brnzerse hepten yazık olur
(507 puan) tarafından
Cok yanlis düşünüyosun çook
+2 oy
tarafından
Böyle birisinden neden 2. Çocuğu istiyorsun hamile oldun diyelim ya o da kız olursa 
tarafından
Olsun en azından ben öldüğüm zaman kızım yanlız kalmamış olur her zaman yanında olacak bir kardeşi olur benimde gözüm arkada kalmaz
tarafından
Çok bencilsin her şeye bir bahanen var. Nerden biliyorsun anlasacaklarini , birbirlerini seveceklerini. Senin şuan sevmediğin adamdan çocuk yapmak yerine , kızının arkasında dağ gibi durup onun geleceği için çalışman lazım, şimdiden babasını sevmiyor ilerde neler hisseder düşünmek bile istemiyorum
tarafından
Ya ne ölmesinden bahsediyorsunuz aklıma ergenlik döneminde arkadaşlarım geldi onlar böyle olcem falan diye konuşuyordu siz bir annesiniz yeni bir çocuk doğurup onun hayatını mahfetmeyin hazirki olan kızınıza bakın ve yanında olun böyle konuscagina unutma hayatın bir adama bağlı olmasın olmamalı yani çok tuhafsiniz kusura bakmayın
+1 oy
tarafından
Arkadasim bosandida ne oldu hemde ikincisi oglan olmustu .

Birak dağ olmayı başina bela oldu .

Aynida babasi gibi oldu ...

Annesine gebersin diyor

Cocuk isteyeyecegine kurtul bu adamdan 
0 oy
tarafından
Böyle bir adama çocuk doğurma nirdaha lütfen canım 
tarafından
Yok sildirmiş hesabını
(2,198 puan) tarafından
Hayır admin hesabını silmiş
(2,231 puan) tarafından
Admine mi söylüyor sildirmek için cidden baya ben hiçbisey bilmiyorum
(2,198 puan) tarafından
Evet hesap sildirmek isteyenler admin e mesaj atıyor
(2,231 puan) tarafından
Anladım teşekkürler belkide fake hesapti hayi si
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Cocugum olmasin diye dua edecegine bu adamdan tekrar çocuk hayalin var.yapma allah askina 
tarafından
Ben o s*erefizi sevdiğimden değil kızıma yoldaş olsun Die istiyorum ikinci çocuğu
(1,945 puan) tarafından
Anladim sevmediğini zaten sevilecek bir mahlukta degilmis tazdigina göre ama düşuncen cok ilginc bir cocuk bu mutsuzluğun icinde debelenirken ayni sıkıntilari ikinciye yasatmak büyük hata
0 oy
tarafından
Oğlun olursa kurtulmazsin o adamdan .... Düşünebiliyor  olsan kurtulmuş olurdun o adamdan 
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Böyle bi adamdan bi daha çocuk yapmayi düşünme bence hele oğlum olsun diye belki defalarca kez hamile kalmak:angel:

0 oy
(770 puan) tarafından
O da babasına benzerse yandın yorumlara baktım da hem böyle adamdan çocuk doğurup hemde büyüdüğünde seni ondan kurtarmasını istemişsin kalk silkelen kendine gel kendin kendini kurtar saçma sapan ilişkili bı eve kötü bı babaya neden çocuk yapiyosun ?
0 oy
(2,231 puan) tarafından
Sizin düşünceniz çok yanlış Allah en hayırlısıni versin annem benden sonra erkek çocuğum olsun demiş ve imtihanı şuan erkek kardeşimle hayırlısıni istememişim demekki diyor umarım anlamışsınızdır...... Pek sanmıyorum da 
tarafından
Erkek çocuk meraklısı kim varsa hepsi aynı imtihandan geçiyor çokta güzel oluyor bence. Kbakma ama bu ayrımcılık yapıp kızları hakir görenler için .
(2,231 puan) tarafından
Evet dualarımız aslında çok çok önemli kendimizde olduğu için bu arkadaşa yardımcı olmak istedim fakat zerre düşüncede farklılık olacağını düşünmüyorum kızlar hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Oğlum olsun, büyüyünce bizi kurtarsın mi? Neden doğacak bebeğin omuzlarına böyle bir yük yukluyorsun? Cocuğun büyüdüğünde "vasıfsız annemi kurtarsam ne olur ki? Ben en iyisi güçlü babamı örnek alayım" demeyeceğini ne biliyorsun? 

Ay resmen suursuzluk. Ağır konuşacağım ama annelik bu değil. 
0 oy
(507 puan) tarafından
Böyle bir insana bir evlat fazlayken ikincisinimi düşünüyosun bide⁸
0 oy
(140 puan) tarafından
Bak kardeşim ne yaşadığını bir tek sen bilirsin biz burdan sadece konuşuruz ama söylediğin şey aşırı mantıksız akla sığmıyor kimse ileride neler olacağını bilemez hem ne bu erkek sevdası onu da anlamıyorum bir kızın kurtarılmak için bir erkeğe ihtiyacı yok okuyup aykalrı üstünde duran okumasa bile çalışan bir sürü kadınlar var. Ne abiler bine erkek kardeşler var kendilerine bile hayrı yok o yüzden bu kararı verirken mantıklı düşün
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Bacım kalk git bosan kendi hayatını kur. Böyle bi adamdan bi daha çocuk yapacaksin o çocuk da  o evin içinde kavga gürültü içinde büyüyecek kusura bakma da sen de kafayı yemişsin derim!! 
0 oy
(473 puan) tarafından
Derdiniz büyük belli ki ama bence yardıma ihtiyacıniz var psikolojik olarak.Henuz doğmamış bir bebeğe kendinizi kurtarma sorumluluğu yüklemek ne demek ? O çocuk doğmayı secmiyor , anne babasını secmiyor , masum hiçbir şeyden habersiz dünyaya geliyor , siz ona kurtarıcı gözüyle bakıyorsunuz ? Büyüdüğü zaman size beni neden doğurdun bile bile , bunların ortasında beni niye bıraktın diye hesap da sorabilir , sizi kurtaramaz bebeğiniz , siz kendinizi kurtarirsiniz ancak , bu kadar olumsuz kosullarda kurtarıcı beklemeyin , anne olmuşsunuz , evladiniza yazık , bence siz ayağa kalkın , önce varolan çocuğunuzu kurtarın , düştüğünüz kedere bir canı daha ortak etmeyi düşünmeyin.Aileniz arkanızdaymis, erkek kardeşleriniz , önce onlardan yardım isteyin ve mümkünse o evden uzaklaşın , siz kesinlikle sağlıkli dusunemiyorsunuz , biraz uzaklaşıp hayatınıza baktığınızda ne yapmanız gerektiğini göreceksiniz bence.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 748 göst.
9 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Haticekubra (230 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 791 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (5,689 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 450 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 278 göst.