0 oy
1,120 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kziim 24 aylık takıntılı davranışları var ayicigi gece gündüz elinde onu bırakmaz unitsa hemen aycik nerde diye koşar arar ayıcık yumuşak olduğu için her yerine sürüyor onu kulağına yani öyle ayıyla oynamak değil amacı amacı yumuşak orasına burasına sürmek çok bağlı ona ..ve alt dudağıni.emiyor hep ağzında dudağı sadece yemek yerken konusurken çıkar ağzından o dudak..ve ikili üçlü cümle kurmaya başladı ama bazdn tekrar yapar çok mesela o cevabı alana kadar bama soru sorar ne bilim sanki bir gariplik var iki gündür aglayip.geziyorum hiç kısmen yok eşim şehir dışında hastaneye götürsem poskoljim kaldırmaz ben napcam böyle hiç bilmiyorum gitsem bir dert gitmesem bir dert kafayı yedik resmen kardeşi doğduktan sonra bunlari.yaomaua başladı Niue böyle bilmiyorum ondan mı yapıyor kıskanıyor yoksa naska birşey mi var bilmiyorum böyle olan var mı düzelir mi.ne. bilim kızlar çok yorgunum:(((

22 Cevaplar

0 oy
(7,489 puan) tarafından
Ya benim oğlumda bisey sorduğun da cevap alana kadar sorar yada bisey istese defalarca tamam desemde aynı şeyi üst.uste istemeye devam eder. Bende korkuyorum. Başka anormal bi hareketi yok. Bide araba anahtarını elinden düşürmezdi ama artık pek takmıyor son 2 ay takıntı haline getirip unuttu pek istemiyor
(7,489 puan) tarafından
Anne kaka geldi anne çiş geldi diyor
tarafından
Demek ki heyecan yapıyor ondan öyle hissettigi için bence onda bir sorun yok
(7,489 puan) tarafından
Insallah canım. Burdan okuyunca insan korkuyor. Kaç gündür hep aklımda acaba biseyi var mi oğlumun diye
tarafından
Benimde öyle ya poskoljimi bozdu resmen burası
(7,489 puan) tarafından
Benimde öyle
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 403 göst.
0 oy
4 cevap 213 göst.
1 Temmuz 2023 Moda kategorisinde Havin06 (2,983 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 887 göst.
15 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 361 göst.
4 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 175766 (387 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,656 soru

23,886,988 cevap

321,614 kullanıcı

...