0 oy
326 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kusura bakmayin cok endişe ettik kulagimin kiri afedersiniz kötü kokuyor bu çocukluğumdan beri boyle. Bu durumu yasayn var mi :(

6 Cevaplar

+1 oy
(14,839 puan) tarafından

Pislik sonuçta kokması normal değil mi  :)

-Reklam-
0 oy
(9,617 puan) tarafından
Enfeksiyinmu acba
0 oy
tarafından

Hiç koklamadim :wassat::blink:

tarafından
Afedersin kulagimin kiri akmıyor o yuzden sert zaten bn iğneyle falan temizledigim de kati geliyir ve kokuyor koklayinca
tarafından
İğneyle nasıl temizleniyor canım? Kulağın içine su sıkıyorlar öyle suyla birlikte çıkıyor ne varsa. Öyle birşey mi ?
tarafından
Yok cnim ignenin tepesiyle
tarafından
Anladım canım ilk defa koku olanı duydum. Ama çocukluğumdan beri var demişsin. Allah korusun bir sağlık sorunu olsaydı şimdiye kadar kendini çoktan belli ederdi. Orta kulak iltihabi olabilirdi ama ağrı yapardı. İllaki hastaneye kulağım ağrıyor diye şikayetle gitmen gerekirdi. Belkide sana öyle geliyordur. Benimkide kokuyor kız korkma :))
tarafından
Kokuyor mu cidden :) belkide kati oldugu için kokuyor olabilir mi
tarafından
Cidden kokuyor kız hafif ağır bir koku gibi tam tarif edemedim şuan temizleyip koklayıp öyle yazayım diyormusum hahahahh :D uzun zamandır koklamiyorum tabiki ama onceden merk edip koklamistim ve kokuyordu hatta tadida acı tadinada baktım yani korkma :D hepimizinki aynı kokusuz olacağını sanmiyorum. Sonuçta kulaktaki pislikler çıkıyor gül , çiçek kokmasını beklemiyoruz değil mi? B.okta öyle yediklerimizi midemiz ayırıyor . Vitaminli olanlar yerlerini alırken. Hiç birşeye yaramayanlar ayristirma olanlar b.ok olarak çıkıyor ve güzel kokuyor mu ? :D hayır :Ddd çok mantıklı örnek verdim şuan :Ddddd
tarafından
Çok sagol cnm
0 oy
(1,391 puan) tarafından
KBB gittin mi cnm hiç 
(1,391 puan) tarafından
Yara fln oluyor mu yoksa kulak içi akıntısı mı kokuyor
tarafından
Akintisi kokuyor
(1,391 puan) tarafından
Dalga geçiyor gibi olmak istemem ama sende koklama kuzum ozmn :) senden başka koktuğunu farkeden oluyor mu yani yanına gelenleri rahatsız edici mi
tarafından
Yok cnm değil bnce
(1,391 puan) tarafından
E ozmn sende koklamayıver cnm belki psikolojik oldu snnki. Temizle bırak. Yanındakini rhatsz etmyorsa daha ne. Sen özllkle kokladığın için rhatsz oluyorsn bnce.
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Doktora gittinmi peki 
0 oy
(3,003 puan) tarafından
Benim kokmuyor ama uçaklara binmekten sıvı doldu akıp duruyor duzelemedi tam 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
17 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Eso9090 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 196 göst.