0 oy
869 göst.
Diğer kategorisinde (280 puan) tarafından
Sacma ya ben doktora aldim asistanı bakti aynı şey mi oluyor . Kadin alttan spral yerinde dedi bütün hastaneler mi böyle 

20 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Asistan ne anlasın demişsiniz de, asistan da doktor. Öğrenci değil. Uzmanlığını yapan bir doktor yani o da 
tarafından
:)) daha güzel ilgileniyorlar bence geçen yıl hamileyken tıpin aciline gitmiştim gelip gidip sordu Allah bin kere razı olsun .
tarafından
İlgilenmek illa ilaç yazmak değil ki. Yeteri kadar ıslanmadan ilişki yaşıyorsan tahriş oluyordur vajina duvarı. Onun için birşey yapamaz ki.
tarafından
Valla bugün ortalama bir özel hastaneyi aradım cildiye için 450 dedi muayene ücretine :( bulunduğum yerdeki 2 cildiye Dr istifa etmiş şimdi o kadar para verip gitsem bir şey yapmasa ya da anlamasa boşa gitmiş olacak. Ayrıca devletteki drlar her zman daha tecrübeli geliyor bana. Gerekli görmedikçe tahlil vs istemiyorlar. Özele gidiyordun saçma sapan bir şey için bir sürü şey istiyor.
Geçen yıl özele gidiyordum Dr iyiydi Allah'tan tüm tahlilleri devlette yaptır gel boşuna para verme dedi devletten geçmiş çok tatlı bir kadındı.
(280 puan) tarafından
Ben devlet tercih ediyorum
tarafından
Mecbur kalınca özele gidiyorum ama devletteki drlar daha iyi geliyor bana. Yani bilemiyorum bana mı öyle denk geldi bilmiyorum ama kadın doğum Dr hariç hiç memnun kalmadım. Acıbademe bile gittim zamanında o zman ünide ogrenciydim çok ağrım vardı , adam doğru düzgün muayene bile etmedi şimdiki aklım olsa şikayet ederdim. Devlete gittim fıtık başlangıcı çıktı iğneyle anca toparladim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne saçma şey asistan ne anlar 
tarafından
Postuna çok kişi yorum yapmış belki görmezsin diye buraya yazım dedim, kızın olacağını bende bi defa demiştim sana içime doğmuştu, sağlıkla gelsin prensesin ❤️❤️
(280 puan) tarafından
Benimde ilk defa başıma geldi
tarafından
Ne demek ne anlar onlar da Dr . Branşında uzmanlaşmak için asistanlık yapıyorlar. Suanki drlarin hepsi bir zmanlar asistandi.
tarafından
Teşekkür ederim çok saol Allah razı olsun ❤☺️
(280 puan) tarafından
Tamam ama bayan 25 yaşlarındaydi
tarafından
Tmm işte tıp bitirmiş , kadın doğumda asistanlık yapıyor uzman olmak için.
(12,055 puan) tarafından
Doktorlar ela hasan Zenan gibi düşünün onlar gibi zehir gibiler bilgileri taze sadece tecrübe ediniyolar:)
0 oy
tarafından
Öyle şey olur mu ya özele mi gittin 
(280 puan) tarafından
Devlet ama ilk defa başıma geldi
tarafından
Öyle şey mi olur devlet yada özel farketmez uzman doktorun bakması gerekiyor
(280 puan) tarafından
Evet uzman bakiyodu artık hocalar gelmiyor
0 oy
(2,855 puan) tarafından
Çok saçma asistan ne anlasın
(280 puan) tarafından
Düzgün anlamadi bile ya
0 oy
(588 puan) tarafından
Bnm bildiğim devlette asistanlar bakiyo hep muayeneye ihtiyaç olursa geliyor uzman 
(280 puan) tarafından
Ben sürekli devlete gittim doktor bakiyrofub
0 oy
(461 puan) tarafından
Üniversite hastaneleri ve eğitim araştırma hastaneleri öyle. 
(280 puan) tarafından
Ben geliyorum ilk defa başıma geldi
0 oy
(1,569 puan) tarafından
Evet canım asistanlar bakıyor uzman doktorlar bir şey olursa gelip müdahale falan ediyorlar 
(280 puan) tarafından
Ilk defa başıma geldi anlıyormuş asistan detaylı bakmadı
(1,569 puan) tarafından
Gebeyken her muayenemi asistanlar yapıyordu. Hiç uzmana denk gelmemiştim bende
(280 puan) tarafından
Bende hep doktorla görüştüm
0 oy
tarafından
Ücretli randevu al uzman Dr bakar , ayrıca onlar da Dr anlarlar korkma zaten gerekli görürse uzmanı çağırır 
(280 puan) tarafından
Özele mi devlete gidicem ama bqwkq
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Asistanlarda doktor sonuçta, onlarda anlar. Anlamadığı yerde uzmanı çağırırlar zaten
(280 puan) tarafından
Tamam ama yeni doktor olmuş
0 oy
tarafından
Kız asistanlar doğuma bile giriyor zaten genellikle asistanlar bakıo böyle şeylere 
(280 puan) tarafından
Ne bilim genelde doktor oluyordu
0 oy
(611 puan) tarafından
Asistan doktor bakıyor onlarda doktor 
0 oy
(598 puan) tarafından
Bütün doktorlar bir zamanlar asistandı
0 oy
(4,727 puan) tarafından
Bazen doktor başka bir yerde olduğu zaman asistan ilgileniyor gerekli durumlarda doktora haber veriliyor sonuçta onlarda okuyan bilgi sahibi olan insanlar 
(280 puan) tarafından
Yani onlarda doktormus
0 oy
(2,488 puan) tarafından
Araştırma hastanesine ya da üniversite hastanesine mi gittiniz orada asistanlar bakar gerek görürlerse uzman dr söylerler 
(280 puan) tarafından
Araştırma evet
0 oy
tarafından
Yannda bilgisayar la ilginen mi o ne anlsin ya sacma ebe hemsre faln olsa bakar 
(280 puan) tarafından
Yok asistan doktormus
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Iyıce çıgrından cıktılar valla ne desem bılmıyorm :) lanet yaa valla linc tayfa gelir şimdi hghjkj
0 oy
tarafından
Çok pardon ama anasının karnından doktor olarak çıkmıyor bu insanlar elbette asistanda bakacak edecek çok saçma düşünüyorsunuz 
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Butun hastaneler nerdeyse  artık asistan lar bakiyo artik 
0 oy
(1,103 puan) tarafından
Ankarada bende yasadim doktor ismi kadin diye aldim ozellikle kadin doktora gitmek istedim bi girdim iceri uc tane genc genc erken ikisi stajyer biri asistan heralde sezeryan dikis yerimi gostercektim neyse gosterdim smear testi yapalim dediler kactim hemen :D
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Adam tıp fakültesini bitirip birde zorluk derecesi tabi caizse kapı gibi olan sınav olan tus u kazanıp kadın doğum asistanı olmuş ama hastaya kendini beğendiriyor vay haline ülkenin senin anlamaz dediğin kadın burda yazıyorsun ya şu söylemi böylemi diye onlardan senden benden bir yüz belki iki yüzü kat daha fazla biliyordur merak etme bir spiral muayenesi için de uzman gelmez abartılacak bir şey değil yani 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 291 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Papatya43 (586 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 289 göst.
9 Şubat 2021 Diğer kategorisinde ❤Esra❤Mustafa❤Eren❤ (6,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 124 göst.
13 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Aysegul&20 (6,982 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 183 göst.
12 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,898 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,506 soru

24,086,756 cevap

331,540 kullanıcı

...