0 oy
969 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kızım kendi başına su içmeyi yeni ögreniyo sayılır cay bardagına azcık su koydum çorbayı karıstırıyodum o sırada suyu yere dökmüş baktım görümcem bagırdı ben demiyo muyum su vermeyin bunun eline diye dedi bende bşy demedm oraları kuruttum saç kurutma makinesiyle bu arada görümcem 10yaş küçük benden 20yasında her neyse biz kaynımın düğünü dolasıyla onlarda kalıyoruz pazartesi gidicez inşallah geldiğmzden beri bi kaç esyası kırıldı leğeni birde kahve fincanının kulpu gelip gidip lafını ettiler sürekli neyse Bende görümcem öyle kızınca kızıma Bende kızıma kızım elleme bşye kırılır filan dedim görümcemde hayırdır yenge bi sorun mu var dedi bende geldiğimzden beri sürekli onu kırdınız bunu kırdınz diyip duruyosnz isteyerek mi yaptık siz hiç benim evimde sanki bşy yapmadnz mı ben sesimi cıkarttım mı dedim ben eşyaya önem vermem cunku isteyerek yapmaz insan dedm sen hiç cocuk olmadın mı dedim Merk etme kırılanları alcam dedim aynen al al dedi zaten sana bşy denmiyo yenge dedi kocama ufaktan cıtlattım anlatmadm gerginilik oldugunu söyledim saygısızlık yaptı dedim eve geldi kocam gitti saatlerce yeni gelin erkek kardesı ve bacısıyla oturdu gel dedim yanıma gelmedi salonda uyudu kaldırmak için gittim görümcemde ordaydı kocam üstünü basını parçaladı ne istiyosun benden artık ne yeter dedi gittim odama kapıyı kapttım o kdr agladım o kdr agladım ki sabaha kadar midem agrıdı cok zoruma gitti bugun gidip kırılan ne varsa alıcam siz olsanz ne yapardınız

25 Cevaplar

0 oy
(4,886 puan) tarafından
Görümce klasik görümce ben kocana takıldım üstünü başını yırtmak ne ya Allah Allah çocuk gibi zaten 3 4 gün kalıp eve gideceksiniz neden milleti sevindiriyosunuz ki. ben eve dönerdim 
-Reklam-
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Ben olsam 1 2 bardak daha kirardim pardon yanlışlıkla olmadı bilerek kırdım der eve giderdim ne Alicam ya kirilanlari sana öyle deme hakkı yok çocuk bu kırar eder döker 
0 oy
(1,168 puan) tarafından
benim kizima  bagiracak oyle  agzini yirtardim vallah.  kimse  ama kimse kizimi azarlayamaz  oyle  konusamaz  yaninda.   kendi ailem esimin bile ailesi olsa  bile 
0 oy
(1,998 puan) tarafından

Kırılan eşyaları al, o dengesiz görümcem hatasını anlayıp yanına gelene kadar konuşma, ergen müsvettesi:angry:

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 576 göst.
3 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emirimherseyim (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,521 göst.
30 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (804 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 844 göst.
16 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,271 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 555 göst.
7 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Havva38 (5 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,886 soru

24,175,295 cevap

336,074 kullanıcı

...